Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цвета Кирилова: Положението е ментално катастрофално, не го ли разбрахте?

НАРОДЕ????

Може би сте в сезон… Може би чатите в нета… Може би сте на туристическа обиколка по света. Може би нехаете за бъдещето на България… Може би горите от любов по хубавата ни Татковина!

Може би…

Едни са тук, а сякаш ги няма. Други са навън, но ронят сълзи за България. Трети я убиват с мълчание и бездействие. А някои с бляскав поглед гледат как палачите подготвят гилотината!

При, каквито и условия да си живял, човек ли си, имаш ли морал, имаш ли воля, достойнство и сърце, няма как да бъдеш производно на системата. Ако не лежахме на гърба на Ботев и Левски, живели в ужас, мизерия и недоимък, но извисили един народ напред, за да го има днес, сега щяхме да сме бегъл и невзрачен спомен от миналото от нашата история.

Къде сте хора с воля и дух?!

Има страхливи мишки, готови да изсмучат и последния лев от джоба на работещия българин под формата на социални помощи, кражби, далавери, хитруване и мързел.

Дребни души, които са съучастници в погребението на България!

Докато някои лежат вкъщи и чакат друг да им направи икономическия растеж, дават ли си сметка, че без бачкаторите, тези които се трепят по 12-14 часа, няма как да се пръкнат нито растежа, нито социалните помощи, нито романтизма. Готовите пари за месечно обезщетение за безработица ги плащаме всички ние, работещите, и ми идва вповече да нося по 15 мързела на гърба си, упоени с наркотици, алкохол и дим от цигари.

Положението е ментално катастрофално, не го ли разбрахте? Всеки безработен, който има земя и може да сади зарзават, да отива да го прави и да се грижи да оцеляването си. Земята пустее, младите ги мързи да хванат мотиката и се чудят към коя социална програма да се впият. Няма друг изход. Бачкаторите, които издържат лентяите вече са много, много малко. Пътят е връщане по родните места и копаене на ниви, развитие на селско стопанство, стимулиране и консумация само на българско производство.

Щом е произвел един домат, значи ще произведе и цяла градина. Няма начин. Нужно е запретване на ръкавите!

ПАТРИОТ Е… ДУША ДАВА – ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!

Цвета Кирилова

http://www.gudelnews.com/2017/07/blog-post_345.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!