Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Добри Божилов: Стига приказки! Време е да създадем СУПЕРГЕТО и всички цигани вътре, и 10 метра стена около него...

Народът е гневен, Патриотарите мълчат, защото сега са управляващи, а Бойко се е скрил в миша дупка, така както се случва винаги при сериозен проблем. Резултатът от всичко това - проблемът си остава и се разраства.

До кога ще продължава това? До кога да всеки град ще има една, две или пет гнойни рани, от които ще изтича само отрова? До кога ще съществуват Столипиново, Филиповци, Баталова воденица, Максуда, Западен парк? Това нещо държава ли е?

Решението е съвсем очевидно. Всички гета следва да се премахнат и да се заменят от едно СУПЕРГЕТО. Добре оградено и събиращо всички рани в една. Не до всеки град да има гето и да го трови. А да има едно гето за цялата държава, да е далеч от градовете, и да е добре охранявано.

Циганите, които живеят като хора, не следва да бъдат закачани. Такива с апартаменти и свои къщи, които живеят нормално, следва дори да се дават за пример. Но тази отвратителна прослойка, която живее в гетата, и ги раздува непрекъснато, това нещо следва да се прекрати.

Предлагам гетото да е някъде в северозапада. Той и без това е обезлюден. Някъде близо до румънската и сръбската граници и р.Дунав. Разбирате защо е добре гетото да е до Европа. И да е с непреодолима стена.

Тия дето ще са вътре, ще могат да излизат. Ще могат да ходят където си искат. Но ще се проверява добре ли са облечени, миришат ли. И най-важното - ще могат да ходят навсякъде, но не и да се заселват навсякъде. Няма да могат да установят биваци нови, където си искат.

Време е това да се направи. То много би приличало на лагерите, в които Израел държи палестинците, за да ограничава тероризма. Това е решението, време е някой да поеме отговорност да го изпълни, на каквато и да било цена...

Добри Божилов
17.07.2017

http://www.gudelnews.com/2017/07/10_17.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!