Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нека ви разкажа за... Знаете го. Оня с качулката, анцуга и раницата, млад, силен, може да...

хвърля камъни и да прави бебета

Нека ви разкажа за Мустафа. Знаете го. Оня с качулката, анцуга и раницата.

Трябва да знаете, че Мустафа лъже. Мустафа не се казва Мустафа. Той не е сириец, нито е бежанец. Лъже, че е загубил документите си. Лъже от къде идва, но може да му се вярва къде отива.

Мустафа има мобилен телефон. Крие се зад гърбовете на жените и децата. За него те са средство.

Не търсете от него кавалерски постъпки. В неговата култура такива не съществуват.

Там жената върви зад мъжа и го обслужва.

А когато не изпълни задълженията си бива убита. И това е негово изконно право.

Мустафа пресича държавни граници и намира за свое неприкосновено право да го прави. Граничарите му пречат, затова ги прогонва като кучета – с камъни. Ядосва се, че не му се получава.  Мустафа не се интересува от законите. Особено от законите на неверниците. Колкото по-на север отива толкова повече стават неверниците.

Мустафа е млад, силен. Може да хвърля камъни и да прави бебета. За второто по-долу. Тоест, може всичко, което се иска от него като мъж.

Мустафа е горд, че има пенис. В културата на Мустафа две жени са равностойни на един мъж. Също така Мустафа знае, че ако утрепеш неверник не е убийство. Ако го заколиш с касапски нож дори не е престъпление. А ще идеш в рая. Мустафа не е престъпник – има и двете.

Мустафа вярва, че трябва да получава пълна издръжка от неверниците, защото е млад и потентен. Той идва да яде и да прави бебета. Вярва, че по този начин прави добро на света. Неговата свещена задача е да ашладиса стария континент.

Мустафа се дразни, че около него има различни от неговите. Стиска зъби. Мустафа знае, че е вълк в кошара.

Мустафа вярва, че белите мъже са овни, а жените им са плячка. Да. Освен това белите жени са курви. Ходят голи и го дразнят. Затова изнасилването не е престъпление. В държавата на Мустафа курвите ги трепят с камъни. Мустафа е морален и знае как се мятат камъни по курви.

Мустафа иска да живее в твоята държава, но също иска да ти каже как точно ще живее, защото ти си заблуден, а неговата същност не предполага да се съобразява с неверници. Вярва, че един ден той ще определя законите, а ти ще работиш за него. Ще правиш дюнери.

Мустафа не чете. Четенето не е в културата му. Знае да дои кози и да ги коли. Също така може да пали огън и да хвърля камъни. Тези, които могат да четат и имат образование не бягат с лодки към Европа.

Мустафа не ти е благодарен затова, че днес има какво да яде и къде да спи. Той те мрази. Трябва да знаеш, че имаш поставен ултиматум и времето ти изтича. До тогава той разчита на твоята толерантност.

Източник: novini. bg

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!