Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЦИНИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ! Брюксел зове да се повишат още годините за пенсия! Към правителствата: Насърчавайте раждаемостта и приема на мигранти!

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

Скоро ЕС ще стане нарицателно за простотия и идиотизъм. Единствената им задача е да крепят със заплахи послушните си колониални правителства, а те от своя страна да им снасят вноски. Егати съюза, егати склерозирало-мафиотското управление – коментар от форумите!
През следващите 40 години трудоспособното население в Европа ще намалява драстично, предупреди в доклад Европейската комисия.
Това означава, че в бъдеще ще има по-малко хора, които да плащат социалноосигурителни вноски, отколкото е броят на пенсионерите.
За да се запази стабилността на пенсионните системи Еврокомисията призова 28-те държави за повишаване на пенсионната възраст, стана ясно от думите на комисаря по социалните въпроси Мариан Тейсен.
„В момента средно 4 души работят, за да издържат един пенсионер. През 2060 г. този брой ще падне наполовина – за всеки пенсионер ще работят едва двама души. Това означава, че трябва да ангажираме повече хора на пазара на труда. Трябва да дадем възможност на гражданите, които живеят по-дълго и са в добро здраве, да работят по-дълго“, каза Тейсен, цитирана от БНР.
„В противен случай ще имаме проблеми с финансирането на пенсионните системи и други пера на социалното осигуряване“, добави тя.
В бъдеще по-малък брой осигурени ще плащат вноски в пенсионната система – често по-ниски и/или нередовни вноски, тъй като те няма да съответстват на работа на пълно работно време и/или на обичайна заетост. В същото време повече пенсионери ще зависят от тях.

ЕК препоръчва също на правителствата да приемат национални мерки за насърчаване на раждаемостта и приема на мигранти.
ОТ ФОРУМИТЕ:
Е, сега вече възрастта за пенсиониране у нас ще се вдигне на 85 години за мъжете и 83 години за жените. Трудовият стаж не е важен. И ще ни кажат „Така е в ЕС !“. Дерзайте, депутати!
С ПЕНСИОННИЯ ПРОБЛЕМ ПРИНУЖДАВАТ ДЪРЖАВИТЕ ДА ПРИЕМАТ БЕЗРОПОТНО МИГРАНТИТЕ, С НАДЕЖДА ЧЕ СЪЩИТЕ ЩЕ ИМ РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ !
ТОВА ОБАЧЕ Е КУЛТУРЕН, ДЕМОГРАФСКИ, ПРАВЕН , РАСОВ И ЦИНИЧЕН АБСУРД!!!
Мда-а-а-а, ЕС все повече заприличва на умрелия Развит Социализъм. :))) Сега на вишистите де станаха повече от тъмнозеление в ЕС ще започнат да им плащат както в соца едно време минимални заплатки демек 145 лева :)), а на миньорите и киртаците по 1200 :))) бе направо 1:1 Развит Социалистически Социализъм. И след това Фалит. Честито на Печелившите.
Тези които могат да работят по дълго са само брюкселските бюрократи, които цял живот не правят нищо полезно и само харчат пари за глупости и корумпират всички които се занимават с европроекти и др. подобни глупости.
Източник Дир.бг

http://onovini.com/ 

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]
Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!