Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Симеонов праща ГДБОП на Ангел Джамбазки: „Всички лица, които подклаждат етническа омраза и отправят заплахи по интернет ще бъдат преследвани от службите“!

Това не е майтап. Просто произтича на база на словесата на двамата патриотари:

4 юли 2017:

Всички лица, които подклаждат етническа омраза и отправят заплахи за живота във Фейсбук, Туитър и коментари по интернет, ще бъдат преследвани от службите. „Сезирал съм  ГДБОП, които са специализирани в тази област. Ще бъдат констатирани лицата и срещу тях също ще бъдат предявени съответните обвинения“, каза вицепремиерът Валери Симеонов.

16 юли 2017:

Това е Алекс. От Русе. На 18 години. Пребит от криминално проявен циганин, защото не му дал цигара. Алекс почина. Разкажете ми нещо за интеграцията. За толерантността. За "либерализма". За "хуманизма". За БХК и цялата соросоидна циганозащитна банда.

А аз ще ви разкажа как се използва въже.

Лека му пръст на момчето. Дълбоки и искрени съболезнования на близките му.

Фейсбук профилът на евродепутата Ангел Джамбазки

А ето какво написа бившият вътрешен министър Румен Петков в опит да подпомогне Симеонов за излавянето на Джамбазето:

Моите съболезнования към близките на загиналото момче. Ангел Джамбазки отговаря за вътрешната сигурност и обществения ред, за сигурността като цяло, за етническия диалог и съвместимост, и за позицията на Европейския съюз, Европейския съвет и Европейската комисия. Преди малко разбрах, че отговаря и за въжето. Какво ще прави с въжето не стана ясно?! Един от членовете на МС заяви, че ще прати БОП на всички, които призовават към етническа саморазправа и насилие. Не знам адреса на оня с въжето, но можете да го намерите в Брюксел - на опашката за големи заплати...

http://www.gudelnews.com/2017/07/blog-post_478.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!