Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Антон Тодоров: Марешки и БСП получават едновременно опорни точки от Позитано 20



Корнелия Нинова и БСП са политически отровители

"Скандалът" НДК е буря в чаша вода. Не подценявам загубите, но се търся под вола теле. В сградата забелязах, че има затишие в ремонта, отдавна не бях влизал. Скандалът беше предизвикан от медии, които гравитират около Цветан Василев и БСП. Не е толкова страшно, дали едни плочки ще бъдат сменени с други". Това заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров. "Очаквам Антон Кутев ще заговори с лявата реторика, че когато нещата не са 100% държавни, нищо не върви. БСП се занимава с политическо отровителство. Занимават се да прикриват престъпленията си, както и на БКП. При Гечев и при Жан Виденов в същото време бяха фалирани 17 банки", каза още Тодоров.

"Корнелия Нинова също е отровителка. Тя не иска да отговори на моите въпроси за приватизацията. Ще ме направят милионер, има продуктово позициониране от трибуната", заяви депутатът по повод четенето на книгите му от социалистите в пленарната зала. "От БСП са наследили маниакалното желание за власт от БКП. Филип Димитров досега го хапят, че е поискал вот на доверие. По същия начин постъпват с Бойко Борисов, който си подава оставката и отива на избори. БСП проповядва месеци наред език на омразата. Коя партия е строила концлагери и е взривявала църкви?

Вместо да си посипят главата с пепел, Жаблянов излиза и казва, че се гордеят с периода 1944-1989 г.", коментира Тодоров. "Ако дадем Бузлуджа на БСП, ще престъпим закона. Марешки гласува с БСП. Явно нещо са му обещали нещо от социалистите. По дадени гласувания БСП и Марешки получават едновременно есемеси от Позитано 20", каза още депутатът. Той допълни, че никой не е знаел за делата за рекет на Марешки, когато е бил избран за зам.-председател. "Няма да се търкалям с прасета. Нека да кажат мишките от форумите какво са направили", заяви депутатът по повод нападки във Фейсбук.

http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/anton-todorov-mareshki-i-bsp-poluchavat-ednovremenno-oporni-tochki-ot-pozitano-20

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!