Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Климатологът, който винаги познава: На човечеството му остават само 3 спокойни години, не мислете за нова кола или кариера, а как ще оцелеете!

Апокалиптичен доклад със стряскащи предупреждения за предстояща климчатична катастрофа е бил засекретен и скрит от народите по света, твърди Рето Кнути.

Рето Кнути (Reto Knutti) е известен швейцарски климатолог и професор по физика на климата на Земята в Института по атмосферни и климатически науки в Цюрих. Той е учен със световна известност заради изследванията си, свързани с климатичните модели. Бил е един от ключовите членове на Междуправителствената група експерти по изменение на климата.
В края на 2016 г. активно участва в работата на Международната група водещи клиатолози в света, която съвместно с изтъкнати климатолози представи засекретен доклад за наближаващата климатична катастрофа, която според тях започва през 2017 г. Докладът е бил предоставен на правителствата на всички държави.  Идната неделя един от най-големите швейцарски вестници „Tribune de Geneve“ ще публикува крайно интересно интервю с Кнути.
Ето някои откъси от него, публикувани от руски издания, цитирани от Епицентър.бг:
— Г-н Кнути, в края на 2016 г. Международната група от водещи световни климатолози и синоптици, в която и вие участвахте, подготви сензационен доклад. Защо той бе скрит от световната общественост? Каквов него беше толкова секретно?
— Това не беше наше решение. За съжаление… Аз, както и мнозинството мои колеги от целия свят, винаги сме смятали, че хората трябва да знаят истината, независимо каква е тя. Но.. Вие разбирате, че онези по върховете имат свои възгледи и това касае всички аспекти на живота. Това ми се струва много глупаво, те мислят, че са над природата, над процесите, които вече текат с пълна сила, че могат да ги контролират и регулират. Те си мислят, че ще могат да преживеят тези процеси, като се скрият на комфортно място, а за останалата част от човечеството просто не им пука. Но това просто не е така. Това, което вече започна, ще засегне всички страни. ВСИЧКИ!!!
Но те просто не разбират това или не искат да го разберат. Те се страхуват или от паниката, или от това, че хората ще започнат да изискват от правителствата си да предприемат мерки срещу ужаса и хаоса, които вече ни наближават (а в някои страни ги усетиха през последните месеци), а не да ги залъгват с приказки за хубаво бъдеще. Още веднъж – решението да бъде скрит нашият доклад бе взето на най-високо ниво.
— Искате да кажете, че човечеството е застрашено?
— Застрашено?? (Тъжен смях). Не. ТОВА ВЕЧЕ ЗАПОЧНА!!! И не може да бъде спряно!! Погледнете какво се случва с времето през тази година. Във всички страни… Ние предупредихме за това в нашия доклад още в края на миналата година. Нашият модел за бъдещите климатични събития съвпада на 80% с всичко, което се слумва на планетата. Даже ми става страшно от това. Ако нашият доклад не беше засекретен за хората и правителствата на тези държави, където загинаха или загиват хора, те щяха да се подготвят за тези катаклизми и биха били избегнати много жертви. Това е тъжно и страшно.
— Може ли малко по-подробно? Някои факти?
Рето Кнути показва компютърна разпечатка. Датата е 24 декември 2016 г.  — Ето пример какво предсказахме тогава за юни 2017 г. 

Прогноза за необичайни природни събития за юни 2017 г.:
Уругвай – наводнение (случило се)
ЮАР — наводнение (случило се, десетки загинали)
Турция — аномалии: дъждове и градушки (не се случи)  Китай — аномални дъждове ще доведат до наводнения (случило се, над 5000 души пострадаха)
Таджикистан — аномалии: проливни дъждове и градушки (случило се)
Нова Зеландия — аномални дъждове ще доведат до наводнения (не се случи)
Бангладеш — аномални проливни дъждове (случило се, жертвите са 145 души)
Америка — аномалии: дъждове, торнадо, смерчове, бури, урагани, наводнения, сняг, градушки (случили са се само някои от събитията)
Русия — аномалии: дъждове, заледявание, смерчове, торнадо, бури, урагани, наводнения, сняг, градушки (всичко се е случило).
— Благодаря. Това впечатлява. И какво чакаме?
— Какво чакаме? (Отново се усмихва тъжно). За вас остават още три спокойни години, нали живеете в Швейцария? Ако бяхте в Америка, Китай, Индия или Русия, нямаше да имате и тези три години. И така. Посветете тези три години на семейството и се постарайте да се подготвите. Не правете планове за покупка на нов автомобил или кариера в работата. Мислете вече за друго. Как да съхраните живота си и този на близките си при новите аномални и извънредни климатични условия, които вече са налице. Просто се постарайте да оцелеете в следващите години…
https://www.blitz.bg/obshtestvo/intervyu/klimatologt-koyto-vinagi-poznava-na-chovechestvoto-mu-ostavat-samo-3-spokoyni-godini-ne-mislete-za-nova-kola-ili-kariera-a-kak-shche-otseleete_news528554.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!