Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пак нападнаха Радев в гръб! Никога няма да му простят че…

Опонентите на президента Радев дебнат всяка негова крачка, за да го хванат в гаф.

Но понеже той е доста премерен и дисциплиниран човек, който рядко ще сгафи, на прицел е непрекъснато съпругата му  Десислава Радева.

Тролове са направили  фалшива страница в социалната мрежа, която е кръстена  „Първата дама“. Там се  публикуват коментари и снимки от името на президентшата, като голяма част от тях са провокативни и предизвикателни. Мнимата Радева се държи надменно, поучава, назидава и даже се хвали с бельото, което си е купила. А на опонентите си отговаря грубо и безцеремонно.

„Майко мила!  За тази страница разбрах съвсем наскоро, даже не зная откога съществува. Лошо няма! Не съм сразена или обидена. Това е хубавото на демокрацията – можеш да изразяваш  мнението си, да не харесваш, да иронизираш. Да се чувстваш свободен!

Проблемът е, когато  правиш всичко това анонимно.  Когато се скриеш зад гърба на някого, в случая зад моя и мяташ картечен огън от клавиатурата, скрил самоличността си. От страх ли, от това, че си дребна душа, от неистово  желание да се подиграеш с другите, комбинирано със страх и нежелание да се вгледаш в самия себе си и да признаеш какъв си наистина“, коментира  Радева  менте страницата си във Facebook.

Защото така е по-лесно.  Да се скриеш и да плюеш. Мишкуването ни завладява, за съжаление много хора не могат или не смеят да кажат истината застанали с лице към нея, а навличат булото на анонимността. Неискреността и фалшът ни  завладяват повсеместно и даже трудно започнахме да различаваме истината от неистината. Станахме фалшиви хора.

Имам молба към админите да свалят поне профилната ми снимка, тъй като страницата не е моя и нямам нищо общо с нея. И е доста нелепо да бъде поставена манипулативно снимката ми там.

Иначе продължавайте в същия дух, имате някои доста добри попадения и весели постове.

Не желая да ме харесват всички. Това сериозно би ми притеснило – категорична е в поста си президентшата.

Деси е прекалено умна и знае, че атаките срещу нея ще станат по-жестоки и по-безцеремонни. На прицел е съпругът й, но ще го отнася тя. Вече и сайтовете я плюят анонимно, уж някой читател изплатил възмутено писмо. А други обсъждат дори бельото й без да са го виждали.

ГЕРБ бяха свикнали да имат президент като пионката Плевнелиев. Няма първа дама, няма собствено мнение, мънка и търка една и съща плоча, а като му се обади Борисов, застава едва ли не на челна стойка.

Марионетка. Кукла на конци. Удобен.

Скара ни с Русия, сутрин и вечер правеше метани на НАТО и евроатлантическите ценности. А когато излезеше да държи реч пред нацията, правеше поне по три грешки, а в останалото време заекваше. Типично по герберски.

Радев не е нито марионетка, нито кукла на конци, нито удобен.

Затова и трябва да свикне с помията, с която го заливат шепа добре платени и „мотивирани“ българи, скрити зад анонимни никове.

В битката е впрегната е цялата герберска пооредяла армия.

А „генерал“ Цецко е сложен начело да ръководи парада.

Парад, в който накрая ще остане сам, защото дори Борисов ще го жертва.

Пък Радев…

По-добре го оставете. Борбата е недостойна и по-скоро вие сте недостойни за нея, господа анонимници и господин Цветенов.

Одобрението ви вече клони към нула процента.

Това не ви ли говори нещо?

Или чакате да ви го кажат вашите хора с новия софтуер и слушалките.

Жалко!

Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!