Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Живеем в БЕЗУМИЕ! ГЕРБ стават СОЦИАЛИСТИ! Искат си Дядо Благоев и чинията на Бузлуджа! Вижте шокиращите подробности!

Чинията на Бузлуджа скара политиците и отново се развяха мръсни ризи и гащи във виртуалното пространство.

Тъй като паметникът е своеобразен символ на БСП, Нинова поиска партията й да го вземе и да го поддържа. Държавата няма пари за поддръжка, чинията се руши. Логично е БСП да се погрижи за символа си и да отпадне един дерт от бюджета.

Да, ама не!

Внезапно най-големият „борец“ за правда, който се бори само когато трябва да е на контра и когато има сметка  – Валери Симеонов,  ревна гороломно: Няма да дадем паметника! Той е строен с държавни пари, а столетницата иска да го приватизира! И даже нарече Нинова – „бедна ми Козета“.

А тя му отвърна с „бедни ми Симеонов“…

Ако помислим малко ще си спомним, че  всичко в България допреди 30 години,  беше построено с държавни пари. С нашите данъци. Това обаче не попречи да няколко правителства подред да го приватизират, да го продадат за жълти стотинки, да го оглозгат и да го захвърлят. Печелившите предприятия бяха присвоени от боядисалата се в синьо върхушка, фермите бяха ликвидирани, морето се застрои, на всеки ъгъл кацнаха хотели,  пионерските лагери и почивните станции бяха сринати със земята, за да цъфнат там чалготеки, заводи и предприятия потънаха в руини и забрава, а ние вместо да произвеждаме, започнахме да внасяме боклуците на Европа, а сега вече и на Канада и САЩ.

Хотели и големи постройки в малките градчета стоят като призраци и се рушат и никой не дава нито стотинка да ги обезопаси поне. А тези дни един от хотелите се срути и е цяло чудо, че нямаше жертви.

Разрухата продължава, а за паметниците пък съвсем няма пари.

Не разбираме какъв е проблемът БСП да си вземе чинията и да си я ремонтира, докато не е паднала на някой турист на главата.

Но не!

Симеонов не я дава. Ако ставаше за мотел, веднага щеше да го грабне самият той, но там няма граница, няма ограда, няма полицаи, съответно няма далавера.

Безумното му обвинение беше, че БСП щяла да си сложи там предавателите на телевизията.

А ти, Симеонов, който си ги сложил в Бургас на покрива на болницата, имаш ли малко съвест? МБАЛ е строена също с държавни пари, също преди 10 ноември и на всичкото отгоре върху болнични заведения не е редно да излъчват предаватели, защото още не е сигурно как влияят на здравето на хората!

България се продава. На парче. На всеки, който я поиска. Но за една чиния, един паметник, който си го почитат само социалистите, настъпи рев до небесата.

За прясната продажба на „Булгартабак“ се мълчи, за вечната концесия на летище София също, за огромните далавери никой нищо не пише. Изчезват еврофондове, в НДК потъват милиони, дават се милиони да се събори паметника „1300 години България“. Политиците стават толкова безскрупулни, че не питат народа за нищо.

Лъжат го в очите с предизборни обещания, след което нагло му казват – няма да стане.

Чинията е само поредния повод да лъсне лицемерната същност на псевдопатриота.

Нинова го запита три неща:

Кой е истинският  Валери и колко съвести има, щом декларира, че няма да даде чинията, понеже съвестта му пречела?

Коя съвест и колко съвести имате, запита червената лидерка.

„Сегашната, с която ругаете БСП и хвърляте огън и жупел по нея?  Друга, с която веднага след изборите дойдохте  в кабинета ми, за да ме карате  да направим тройна коалиция с ГЕРБ и вас и да се циментираме във властта за четири години и никой да не може да ни бутне /по скоро вас да не бутне/?  Третата, с която  пак нахлухте в кабинета ми, изнервен от слуха, че ще правим коалиция с ГЕРБ, а вие не ни трябвате? Тогава треперехте от страх да не останете в опозиция. На коя съвест да вярвам?“

Това са въпросите на Нинова, но ние имаме и още.

Стотици хиляди гласуваха за патриотите, заради обещанието им за 300 лева минимална пенсия и по-високи заплати. Къде са пенсиите?

Увеличиха се, но с 2 процента – средно с 5 лева.

Къде са заплатите?

Не само ги няма, но вчера г-н вицепремиерът предложи да се махне клас прослужено време и така работниците да бъдат лишени от добавките си за стаж.

Тоест по-възрастните да получават по-малко и да им се отрежат полагащите се по кодекс на труда пари.

Обещахте, че ще се борите с циганската престъпност.

Такава борба настъпи, че хората скочиха на бунт срещу своеволията на ромите в няколко града.

А вместо патриотите да застанат на страната на пострадалите българи, Симеонов лично потуши бунтовете и се похвали по телевизията. Протестите отнемали много пари от бюджета за командировъчни на полицаите и затова трябвало да спрат. И лично Симеонов се разбрал с протестърите да се кротнат.

Съзнавате ли в какво безумие живеем?

Вицеприемиер-патриот спира народните бунтове, за да пестял пари за заплати на полицаи!

А може би и протестърите са на заплата към него? И е решил да спести и нея?

Абсурдът в поведението на Симеонов е толкова огромен и безумен, че и собствените му хора вече не могат да го разберат.

Той направи толкова политически салтоморталета за шест месеца, че вече заприлича на пумпал.

Пръв скочи срещу Борисов, когато той подаде оставка и пръв се хвърли в обятията му, когато ГЕРБ спечели изборите. А в същото време тайно се срещал с Корнелия…

След толкова лъжи един уважаващ себе си политик трябва да си подаде оставката.

Но ако е политик в България, дори и да напълни памперса, пак ще се пъчи гордо по телевизията и ще лъже, че е бял като сняг.

В случая не става дума за чинията на Бузлуджа.

Става дума за политиците ни, които стигнаха дъното и влекат и нас към него.

Остана ли някой да им вярва?

Докога ще ни правят на маймуни и ще ни се хилят гадно от екрана?

Колко още ще продължи търпението ни?

Според Марешки – до есента.

После следва революция!

Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!