Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Динко: "Обещал съм вече по границата да не ходя. От няколко дни ми се обаждат, че ще ме убият...

Динко Вълев, който стана по-известен като "Ловецът на бежанци" разказа скандалната история за побоя над своя работник в Ямбол.

От прокуратурата ми е забранено да коментирам случая, ама ще разкажа накратко. Прибирам се аз и забелязах, че от камиона ми се краде нафта. С две туби ми се разнася там, аз да не съм кьорав. Откачих и му бих два шамара. Мисля, че е нормално. Те мъжете станаха жени. Като видиш някой, че ти краде от къщата "Браво, продължавай ли ще му кажеш" Много ясно, че ще му биеш два шамара. Аз жалба няма да подавам. Той си получи заслуженото. Остава да си работи при мен". Така с няколко думи обясни той случилото се пред камерата на Нова, предаде Блиц.

"Аз вина нямам, че съм си мъж. Тука вече мъже няма. В България сме. Къде ще ти се занимавам да викам полиция", продължи да нарежда Динко.

По повод насилието над вече бившата си приятелка, ямболията също се изказа крайно. "Тая мойта жена малко я бих. Ти ако видиш твойта жена да праща голи снимки на някакъв дъртак, какво ще направиш. С такъв долен клас жена аз нямам какво да се разправям. Аз съм известен, цяла България ме познава, а тя ме излага."

"Обещал съм вече по границата да не ходя. От няколко дни ми се обаждат, че ще ме убият. Получавам колажи с отрязаната си глава. Цената ми се е вдигнала. Някои хора искат да приличат на мен. То може да искаш да приличаш на Христо Стоичков, на Тони Блеър, ама не можеш", пали се още ловецът на бежанци.

http://sosnovini.bg/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!