Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бедняци милионери: Баневи проплакаха, че децата им носят дрехи втора употреба

Евгения и Николай Баневи

Семейство Евгения и Николай Баневи дадоха скандално интервю в предаването на Гала "На кафе" по Нова ТВ. Двамата бяха поканени по повод отнемането на собствеността им в Каваци.  Съпругата на бизнесмена разказа подробно как се грижи за децата си. Тя сподели сърцераздирателно, че семейството на милионерите облича наследниците си с дрехи втора ръка, които са износени от деца на техни приятели.

Водещата Гала задълбочи темата за децата на Баневи. "Стискам ви палци за битките ви. Днес каза, че се обичате повече отколкото преди 20 години. Радвам се, когато имаме такива примери за семейство", заяви Гала. Евгения Банева обясни почти през сълзи, че любовта помежду им не е пламнала в началото, а по-късно.

"През деня си говорим за бизнес, а вечер обсъждаме семейството си", отговори Николай Банев. Гала отново ги поласка, че е хубаво да има подобни хармонични двойки. Банева пък направи още едно разкритие. Децата им учели руски език, защото сега масово в Карлови Вари, където бедняците милионери са били наскоро, почти никой не приказвал на английски език. "Ние много държим на образованието им. Няма да успеят в чужбина, дори ако имат пари. Трябва да имат познания", коментира Банева. По време на предаването тя почти не даде думата на съпруга си, който на няколко пъти се опита да се намеси в разговора.

Странно е, че националните телевизии продължават да дават постоянно думата на бизнесмени, които се свързват с номенклатурата на соца. и имат доста съмнителен принос към обществото. Самият Банев стана известен и със скъпарския си автопарк и манията лично Джо Кокър, за няколко стотин хиляди долара да им пее на сватбата с Евгения.  Преди време бизнесменът пак се ожали като обясни, че заради кризата се приземил      от самолет на майбах.  Баневи са известни и като едни от най-злополучните приватизатори. Голяма част от придобитите дружества по време на Масовата приватизация фалираха или бяха разпродадени на парче, заради лошо управление. Двойката се изявява и като едни от най-големите привърженици на Евразия и вярност към Русия и Путин.

http://www.faktor.bg/bg/articles/smotanyatsi/bednyatsi-milioneri-banevi-proplakaha-che-detsata-im-nosyat-drehi-vtora-upotreba 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!