Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов опозорил Румен Радев във Варшава! Ето шокиращите подробности от подлия гербаджийски залп срещу президента!

Българският президент Румен Радев се върнал „опозорен“ от така наречения „икономически“ форум във Варшава, тръбят „гордо“ нашите мейнстриймовски медии. И заливат интернет пространството с тази „новина“.

Между другото, ние от екипа на Skandalno.net вече писахме за този „икономически“ форум. В наша коментарна статия изяснихме каква точно бе позицията на БЪЛГАРСКИЯ президент Румен Радев на срещата във Варшава./Пълният текст Вижте тук/. И написахме какво точно е казал Радев на форума поради простата причина, че „големите“ български медии не пророниха и дума за това.

Нашият президент тогава каза в прав текст на Брюксел и Вашингтон, че конфронтацията с Русия трябва да спре, защото тя отваря пътя към Ада на Третата световна война. И че ЕС ще изчезне, ако богатите държави не започнат да помагат на новите страни-членки да достигнат техния собствен стандарт на живот. (който западен стандарт се свива и срива всяка година, но това е друг въпрос- б.р.)

Но така или иначе с това свое изявление Румен Радев защити БЪЛГАРСКИТЕ национални интереси. А не интересите на Брюксел и Вашингтон, както непрекъснато го прави Борисов. И точно заради което председателят на Европейската комисия Жан Клод Юнкер целува наш Бойко, навсякъде, където го види.

Но… такова „еретично“ изказване от страна на Радев, разбира се, не можеше да бъде търпяно от Запада.

Не за друго, а защото американският президент Доналд Тръмп събра в Полша премиери и президенти на страните от ЕС, за да им заповяда да се „освободят“ от енергийната си „зависимост“ от Русия и да поемат задължението да купуват прескъп втечнен газ- и то само от САЩ.

Нищо, че този газ изисква огромна презокеанска инфраструктура, каквато ние нямаме. И в скоро време не се предвижда да построим, поради липса на каквито и да било средства в бюджета.

Нищо, че така нареченият втечнен американски газ е няколко пъти по-скъп от руското синьо гориво. Нищо, че този американски газ ще стигне на Европа комай само за една-две години. А след това ще завърши безславно като „голямата“ американска шистова „революция“.

Важното за янките не е докога ще стигне този газ. Важното е бедните източноевропейски страни с разрушена икономика да дадат и последните си пари на САЩ. Защото „горкичките“ Щати са във фактически фалит и всяка година американският Конгрес трябва с нарочно решение да увеличава тавана на външния и вътрешния си дълг. За да не фалира и на практика уж „най-голямата“ икономика в света.

Та сбирката във Варшава бе предназначена за ново изнудване и извиване на ръце от страна на Брюксел и Вашингтон спрямо източноевропейците, които имаха глупостта да повярват на „сладките“ и „медени“ приказки, с които Запада лъжеше и продължава да лъже хората в Европа.

И точно това е причината нашият президент да изригне и да обясни на англосаксонските хитреци, че България може да е членка на какво ли не, но тя има национални интереси, които трябва да се уважават. И да се зачитат от нашите уж „партньори“ в ЕС и НАТО.

По-нататък българските грантови медийни въртиопашки ни „информират“, как никой от ЕС и НАТО не искал да говори с българския президент Румен Радев. Но за сметка на това пък всички – и турци, и англичани, и американци обичали много Борисов и го уважавали… навсякъде и по всяко време.

Ами че какво по-хубаво от това, ще кажем ние, че Брюксел и Вашингтон не искат да разговарят с нашия президент. Тази новина е чудесна, защото ни отваря пътя за интеграция в Евразийския съюз.

Още повече, че ние пък изобщо не искаме да имаме вече каквото и да било вземане-даване с Брюксел и Вашингтон, които унищожиха нашата икономика, държавата ни и българския народ. И на всичкото отгоре, същите тези кръвопийци непрекъснато ни се подиграват в лицето, че сме най-бедната държава в Европа. Че сме корумпирани и т.н. Е, как няма да сме, господа западняци, като ни префасонирахте по ваш образ и подобие- само че в ролята ни на ваша колония?!

А като връх на западната наглост, напоследък ни заповядват да вадим милиарди от скъсаните си джобове, за да купуваме ту оръжия, които не ни трябват, ту втечнен газ на космическа цена, който пък изобщо не ни трябва… Защото с четири-пет Грипена или F – 16 нито можем да се бием с някого, нито ще опазим държавата си. А американският газ ще е достъпен само за хора с пет и шест цифрени доходи.

Ето на тази наглост и безочие се противопостави БЪЛГАРСКИЯТ президент Румен Радев. И нека да е в изолация от враговете на България.

Затова пък българският народ го дарява с цялата си обич. А историята ще го запомни като честен човек!  Skandalno.net

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!