Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стефан, който наряза приятелката си с любезното съдействие на съседите си

Гергана Шумкова

Българинът става все по-толерантен и широкоскроен. Той чу в някой от сутрешните блокове, че е европеец и трябва да бъде толерантен. И стана толерантен.

Докато седеше на спирка на автобуса и се чудеше кое мрази повече - шефа или работата си видя как един изверг пребива възрастна жена. В този момент благодари на всички богове, че автобусът идва и се качи в него, докато ритаха онази жена, която можеше да бъде собствената му майка. Каза си: „КЪСМЕТ! ТОВА ЩЕ ДА Е ЗНАК ОТ ЗАХАРИ БАХАРОВ!”.

Прибра се у дома и изтърка няколко картончета с парите за парното, но остана за пореден път само с омразата си към най-успешната българка на Балканите - леля Гошка.

Изпълни се с гняв и си спомни жената от спирката, успокоявайки се, че не е единственият, който е имал кофти ден...

Така продължаваше животът на българина - толерантен към насилието и простотията, които по нашите ширини се предлагат на шведска маса, но той така й не успя да им се насити.

Вечер му се случваше да не може да заспи, защото приятелката на Стефан  Станев крещи, докато той я биеше  и наказваше, заради дрогата, която беше взел и успокоителните, които не беше взел.

Докато слушаше писъците на младото момиче, усмихвайки се си казваше на ум „нека младите се обичат”.

Една вечер приятелката на Стефан крещеше по-силно от обикновено. В тази вечер мозъкът на Стефан беше изпържен тотално от дрогата. Момичето не спираше да вика, докато Стефан я биеше със стика си за голф, а тя се надяваше крясъците й да бъдат чути. И те бяха чути, но отекваха в празното сърце на българина.

Тогава Стефан реши да направи едно „добро”. Виждайки я да се гърчи окървавена той беше посъветван от демоните в мозъка си да отреже главата й, за да я освободи от тъмните сили, защото тя флиртувала с други. Нещо, което дори толерантният българин не можа да прости на 29-годишната Виола Николова.

Тогава сърцето на момичето спря да бие. Тя вече беше просто труп в кооперация пълна с мъртви души, които най-накрая заспаха спокойни.

След това започнаха интервюта. Толерантният българин първи застана пред микрофона, за да се „похвали”, че често се чували писъци от апартамента на Виола и Стефан за т’ва не обръщали внимание.

И социалните се появиха и почнаха да обясняват, че според тях собственото му дете не било в риск и е сложно да отделиш баща от детето, толкова сложно, колкото на Стефан му беше да отдели главата от тялото на Виола. И докторите, които го лекували в Курило се появиха напудрени в ефир. Те са с чисти ръце, макар по тях също да седи кръвта на Виола.

Той, Стефан, лежал там, подписал декларация, че ще си взима хапчетата и те го пуснали. И той продължи да си взима лекарства, ама не ония по лекарско предписание.

Въоръжете децата си с пистолети и оръжия.

Разкажете им, че времето когато съседът от горния етаж чукаше по тръбите на парното, защото телевизорът е усилен - вече не съществува.

Кажете им, че леля Радка бърза да нареже салата и няма време за чужди драми. Тя е съпричастна само с Ферхунде, която забременя от Мехмед, а той е влюбен в Мустафа.

Кажете им, че чичо Гошо денонощно търка картончета, но успя да протърка само мозъка си. Пък и той дет се вика е „истински българин”, който силно люби и мрази, и вярва, че начинът да бъде „възпитана” непокорната е с колана.

Въоръжете децата си, разкажете им, че те винаги ще са виновни - винаги, независимо дали са живи или умрели.

Те ща са виновни в смъртта си като зверски убитата Виола, която дни наред беше обвинява какво е правела с убиеца си. Тя веднъж беше нарязана от Стефан, но това не стигна на толерантния българин и той я наряза втори път. Направи дисекция на напълно „заслужената” й смърт, защото Стефан карал джип и тя за т’ва била с отрязана глава.

Дайте пистолети на децата си преди да се качат в скъпа кола, защото толерантният българин обича смъртта на кучките, които се возят в джипове, а той чака автобуса.

http://www.lentata.com/page_9649.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!