Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тръмп: Меркел допусна катастрофална грешка! Народите искат да запазят идентичността си, а не милиони мигранти!

Доналд Тръмп отбеляза, че германският канцлер Ангела Меркел е допуснала „една много катастрофална грешка“, като е приела повече от един милион мигранти, предава BBC, цитирана от „Фокус“. Тръмп уточни, че Меркел до момента е най-важния лидер в Европа и че Европейският съюз служи на германските интереси. По време на интервю с британския вестник The Times и с германския таблоид Bild бъдещият президент разкри детайли от своята външна политика. Неговият приоритет ще бъде създаването на справедливи търговски сделки за САЩ и силни граници. Той подчерта, че неговата администрация ще провежда преди всичко разумна търговия, а не свободна.

НАТО е „остаряла“ организация, заяви още новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп в интервюто.

„Още преди време казах, че НАТО има проблем. На първо място Алиансът е остаряла организация, защото е създадена преди много, много години“, подчерта Тръмп. Макар да посочи, че НАТО остава „много важно за мен“, той отново се оплака, че много от държавите членки не плащат достатъчно.

„Предполага се, че ние трябва да защитаваме страните. Но много от тези страни не плащат това, което трябва да плащат, което според е много нечестно за САЩ“, допълни бъдещият държавен глава.

Доналд Тръмп заяви, че ще предложи санкциите срещу Русия да бъдат прекратени, ако бъде постигнато споразумение с руския държавен глава Владимир Путин за намаляване на ядените въоръжения, предава Reuters, цитирана от „Фокус“.

В интервюто за The Times, Тръмп уточни, че иска ядрените арсенали на двете най-големи ядрени сили в света: САЩ и Русия, да бъдат „намалени значително“.

„Те имат санкции срещу Русия, нека да видим дали можем да сключим някои добри сделки с Русия“, посочи Тръмп.

Той освен това изрази критика към Москва заради намесата й в сирийската гражданска война, описквайки я като „много лошо нещо“, което е доведело до „ужасна хуманитарна ситуация“.

Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп ще предложи на Великобритания бързо и „справедливо“ търговско споразумение със САЩ през първите седмици, след като встъпи в длъжност, пише The Times. Освен това Тръмп разкри, че ще покани Тереза Мей да го посети и иска да бъде сключено търговско споразумение между двете държави „много бързо“.

Бъдещият държавен глава предвиди, че други страни ще последват примера на Великобритания и ще напуснат Европейския съюз, който според него е дълбоко засегнат от бежанската криза.

„Народите, страните искат своя собствена идентичност и Обединеното кралство иска своя собствена идентичност“, подчерта Тръмп.

http://bgjournal.info/tramp-merkel-dopusna-katastrofalna-greshka-narodite-iskat-da-zapazyat-identitchnostta-si-a-ne-milioni-migranti/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!