Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вие сте престъпници, ограбили по напълно престъпен начин не само парите, но и мечтите и живота на милиони хора

О, не аз имам вина, уважаеми лоясали от алчност лицемери!
Българите гласуваха пълно доверие на ЕС и дадоха няколко пъти пълна подкрепа за тази евро-атлантическата ориентация на държавата.
Не едно правителство се ползваше с пълно мнозинство в парламента и дори имаше възможност за промяна в Конституцията или каквото си искате. Но вие не направихте нищо за осъждане на престъпленията, извършени от комунизма, защото искахте да използвате властта за лично облагодетелстване чрез разпределение на националния капитал.
От боядисани в синьо червени мекерета вие днес сте първи демократи, борци за правда и свобода. Истината, обаче, е далеч по-прозаична. Вие сте престъпници, ограбили по напълно престъпен начин не само парите, но и мечтите и живота на милиони хора. Това извършихте, а Европа и САЩ предадоха на практика мечтите на българите за въздаване на справедливост и връщане на устоите на българската държавност и нация.

Започнахте да ограбвате заедно и деградирахте държавността. Милиони българи, в това число и деца отидоха без ред в гробищата и днес българите изчезват, като в реална война, че и далеч по-бързо.
Не, аз не съм съветофил, нито еврофил, най-малко американофил. Вие нямате нужната интелигентност да усетите какъв съм и това ви измъчва. Причината за моето презрение към вас е, че всички сте едни и същи лицемери, само методите ви на осакатяване са различни. И не ми говорете за ценности, идеали и човешки свободи, а се опитайте да видите гредата в собствените си очи. Треската в нашито око ние си я знаем и се лекуваме…

Николай Марков, Фейсбук  

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!