Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пловдивскит митрополит Николай: За изминалите 27 години в България са построени повече джамии отколкото за 500 години турско робство

Църквата обяви война на безбожниците от ГЕРБ. Църквата не се меси в политиката, но политиката се намеси в църковните дела ! Кметът на Пловдив Тотев е безбожник и аз няма да гласувам за него, каза Пловдивският митрополит !
До кога църквата ще мълчи и ще седи в ъгъла, че пречехме им на Турското Робство, пречехме им на комунистите, а сега пречим и на тези от ГЕРБ ! Митрополита заяви своята гражданска и Божия позиция и призова миряните да не гласуват за ГЕРБ, призова хората да не гласуват за тези безбожници!

Той упрекна правителството на ГЕРБ че, рекетира една малка църква да плати 14 000 лева данък смет !
Всички знаем, че до сега църквата не е плащала данъци, защото тя работи за хората, за морала, за душите ни!
В стремежа си кръговете от фирми на ГЕРБ И ДПС да усвояват евро-пари са се опитали да рекетират църквата !
Пари отпуснати за реставрация и възстановяване на църковните храмове са пренасочени в посока ремонт на Джамии! Турска ли е партия ГЕРБ – ДА ,ДА и ДА ! Тази схема е направена, така че Църквата да не може да се възползва !

ГЕРБ налагат фирми изпълнителки на проектите, а църковните служители поставят две изисквания – фирмата изпълнител да бъде от Християни, защото според канона мюсюлмани не могат да извършват ремонтни дейности и да сквернят храма !
И второто е фирмата изпълнител да даде прозрачност за всеки изхарчен лев, което автоматично ги изключва, защото ГЕРБ не могат да крадат ! Така политиката се меси в работата на църквата и затова Пловдивският Митрополит Николай се обяви, че и той ще се меси в политиката! Сега държавната машина е впрегната да мачка цялото християнско войнство !

И докато Бойко Борисов и ГЕРБ търсят начин да подчинят и църквата в техните мафиотски далавери с парите отпуснати по европейските програми се пренасочват към фирми на ДПС за ремонт на джамии !За изминалите 27 години в България са построени повече джамии отколкото за 500 години турско робство !Строят се в райони където няма нито един мюсюлманин, но скоро ще има, нали ГЕРБ заселват страната ни с такива !За тях е всичко, за тях ги строят, за тях има пари, за тях има храна, за тях е всичко !

Чудим се тези така наречени мигранти плащат ли данък смет, осигуровки, данъци и такси, но за тях има докато бедните християни страдат и да няма утре къде и една свещ да запалят и политиката на ГЕРБ и ДПС прозира във всяко едно действие ! Не се чудете, че има отряди за защита на жените и вярата ни, защото утре ще има други отряди !
И докато Пловдивският Митрополит Ви казва да не гласувате за ГЕРБ ние няма да спрем да повтаряме НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ като мантра докато безбожниците имат властови позиции ! И ако Вие имате съвест и поне малко страх от Бога не гласувайте за ислямската групировка ГЕРБ !

http://bgjournal.info/plovdivskit-mitropolit-nikolay-za-izminalite-27-godini-v-balgariya-sa-postroeni-povetche-dzhamii-otkolkoto-za-500-godini-tursko-robstvo/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!