Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Волгин: Палежът на крана пред НДК е съпротива срещу престъпната власт в София

Журналистът от БНР Петър Волгин обяви пълна подкрепа за подпалването на крана пред НДК, който демонтираше паметника „1300 години България“. Той бе подпален вчера сутринта, а съвсем в традициите на левичари и русофили Волгин обяви на страницата си във Фейсбук, че саботажът е легитимен акт на съпротива. Ето и пълният текст на посланието му:

"Напълно одобрявам повреждането на крана, който трябваше да демонтира паметника при НДК. Това е легитимен акт на съпротива срещу престъпните действия на властите в София. Одобрявам и радикалните действия на протестиращите в Хамбург. Легитимна съпротива срещу капиталистическата система. Колкото повече такива действия, толкова по-голям шанс за разбиване на статуквото."

Ще се сезира ли СЕМ след този скандален коментар или ще продължи да приема мълчаливо както до сега антибългарските прояви на журналист, който е издържан от държавата? Въпросът се отнася и до прокуратурата, защото става дума за явно подстрекателство.

http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/volgin-palezhat-na-krana-pred-ndk-e-saprotiv-sreshtu-prestapnata-vlast-v-sofiya 

Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт?

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!