Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветанов пак атакува Президента: Радев разединява нацията! Той не е демократ!

Цветан Цветанов направи жалък опит да защити достойнството си! Както той си знае – с подли и коварни, но силно малоумни подмятания и недоизказани реплики по адрес на опонента си!

След публичния ъперкът, с който президентът Румен Радев го прати на дъното на политическото блато, физкултурникът все пак намери сили да подаде глава, удари се в гърдите и избълбука:

„Не ме интересува какво казва за мен Президента! Оставих го да си приказва с пренебрежение, защото щом той ме обижда персонално, няма да му отговарям. А го прави, понеже  няма достатъчно аргументи как да се превъоръжи българската армия!

Аз знам и твърдя, че изборът на самолетите „Грипен“ не е най-добрият! Трябва да се вземат американски! И колкото и да се прави на летец и голям специалист, от двама ни аз съм човекът с по-големия политически опит!

Аз, Цветан Цветанов, съм един от малкото политици, които са издържали на проверката на времето и институциите и съм излязъл с високо вдигната глава. Аз съм този, когото народът обича и уважава! Това се вижда във всяко населено място, в което отида, виждате как ме посрещат хората.

А този човек (Президентът Радев- б.р.) не е демократ. Един президент трябва да бъде обединител на нацията и да приема всички гледни точки. Силата на демокрацията е да можеш да чуваш мненията, различни от твоето. А той ме обиди! Т. нар. Президент няма никаква политическа култура“, истерично изписука Цветанов в интервю по национална телевизия днес.

/Припомняме за по-разсеяните, че преди дни Цветан Цветанов най-мръсно атакува Радев за избора на нови самолети за армията. Хукна по всички телевизии да го обвинява, че не разбира от авиация. Навря се в краката му и опита да политизира празника на Свищов, от където Президента най-позорно го изгони. А след това елегантно кроше във вирнатия му нос, вместо да се скрие в миша дупка, Цецко хукна да плаче на Борисов и… направи още един рейд по медиите. Думите на Радев, че Цветанов разбира само от апартаменти и говорене на автопилот под чужда диктовка, затова не му обръща внимание, изкараха от кожата галеника на ГЕРБ и той не спря да скимти пред всеки, който иска да го интервюира./

Нагъл си Цветанов!

Обвиняваш Президента в липса на демократично поведение, за това, че не изслушвал мнението ти за самолетите. Не ти ли хрумна идеята, че той знае тайната ти – че лобираш за американската самолетна компания, от която ще прибереш тлъсти комисиони. И щом се имаш за такъв голям и достолепен демократ, защо ти не прие експертното мнение на Радев, който е топ пилот, а се хвърли да браниш далаверата си, от която ще спечелиш, но ще ощетиш България с десетки милиони.

Драги физкултурнико, това, че единствената ти професионална експертиза е – закупчик на апартаменти (6 знайни и неясно още колко незнайни такива) го говори от години целият народ. Същият този народ, за който твърдиш, че безмерно те уважавал… И как пък се обиди точно когато същото повтори президентът? Чак сега ли те обхвана чувствителност и партийна ранимост?

„Радев не ми се извини. Аз му се обадих, за да го информирам за решения, взети в парламента, защото между институциите трябва да има диалогичност! Поговорихме си за държавни дела, но не и за лични. Държеше се дистанцирано и служебно с мен. Но аз си имам достатъчно работа, за да си говоря лични неща с Президента. Той може и да е бил добър пилот, нямам лични наблюдения, но не е добър глава на нацията, не е нужният обединител“ , каза още в днешното си интервю бившият вътрешен министър.

Така на едно единствено изречение на Радев, Цветанов отговори с истерична тирада от словоизлияния и лавина от словоблудства, тънки обиди и нелепи обвинения, най-мекото от които бе, че държавният ни глава не бил демократ.

За да е по-демократично и зрелищно по ГЕРБаджийски, може би двамата трябваше да си устроят мазна пехливанска битка на площада, или да се състезават в хвърляне на стрелички, или надплюване на третокачествен асфалт, услужливо застлан преди това от Лилито Павлова?

Явно Цвъки не е наясно с поговорката, че по-умният млъква пръв, или че мълчанието е по-добрата защита. Възможно е и слухът, че Цецко е завършил помощно училище, да съдържа зрънце истина. Кой да ти каже, пък е и извън достойнството ни да проверяваме. Поведението му обаче е незряло и явно наистина се нуждае от съветник какво да говори и какво да премълчава. Съветник, който да му обясни, че когато си се оцапал – задължително трябва да замълчиш!

Оценките в училище се пишат от учителите, а политиците се оценяват от народа.

И безпристрастният съдник – народът не закъсня да произнесе присъдата си:

В проучване на известна социологическа агенция, публикувано вчера, цифрите са убийствени. (Виж горната снимка!)

71% от българите застават зад президента за избора на самолетите „Грипен“!

Одобрението за работата на Радев също е 71 процента! Срещу скромните 9 % одобрение за Цветанов.

А когато суверенът говори, всички политици трябва да мълчат!

Ние от Скандално.нет оставяме тези цифри без коментар! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!