Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Боршош с "Лексус", Топлото и той беше с "Лексус". Боршош прахосал 1,1 милиона, Топлото само 300 хиляди...

Като прочетох, че Боршош се возил на луксозен "Лексус", си спомних, че... и Вальо Топлото се возеше на такъв. При Топлото дори грехът е по-малък, защото не го беше купил с пари на "Топлофикация", а му го беше дал банкерът Кюлев. А Боршош си го е платил на народен гръб... :)
А като прочетох, че профукал 1,1 милиона за представителни разходи, медийни изяви и пр., се сетих че Топлото получи 3 години затвор за същите разхищения в размер на 300 хиляди лева. И вчера дори му отказаха предсрочно освобождаване.
Къде трябва да е Боршош тогава?
Нека припомним фактите - Топлото е в затвора по делото за "дъвките и близалките". За това, че купувал синьо сирене и скъпи питиета с пари на дружеството. Съдът е приел, че това е престъпление, нещо повече - той самият се е признал за виновен конкретно по това престъпление.

Боршош си развява коня на свобода, и дори не го разследват. А прахосаното е 4 пъти повече. Не говорим за злоупотреби или за кражби. Говорим за прахосничество, което е лесно доказуемо и си носи пандиз...
Може би обаче, в пандиза отиват само тия дето не изнасят на Бойко Борисов. Боршош му е първа дружка, и няма страшно за него. Ех, Вальо, лош късмет извади, да беше се снимал с Бойко на някой мач, и нямаше да ти се налага да си топлотехник в затвора. Щеше да си си началник на парното на цяла София...

Добри Божилов
06-07-2017

http://www.gudelnews.com/2017/07/11-300.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!