Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разкритие: Вижте Защо Президентът Радев РАЗПЛАКА ЦВЕТАНОВ! Истината ще ви Разтърси!

Мнозина подценяваха президента Радев, твърдейки, че няма политически опит и говори с езика на военен- тоест кратко и скучно!

Появиха се хиляди статии, които го описват като марионетка, кукла на конци и човек без мнение.

Но това, че Радев в повечето случаи мълчи, означава едно – единствено нещо: Просто не е болен от политическа логорея и няма необходимостта ежеминутно да дрънка врели-некипели по телевизиите като останалите политици. Радев се обажда рядко, за да изрече само няколко думи. Но буквално отстрелва с тях противника си и той пада. Много лошо падане, от което боли. Военна дисциплина, военна лаконичност, военна точност. А това вече е изкуство!

Изкуство, което всички подцениха и сега всеки, дръзнал да се заяде с него, става за смях.

Големият герберски „оратор“ и идейчик на ГЕРБ Цветан Цветанов пръв попадна под обстрела. Говорителят на Борисов, който излизаше с голи гърди по телевизията и в логорейно опиянение обясняваше сладкодумно какво искал да каже вожда му, този път се заяде не с когото трябва – със самия президент. Забравяйки, че това не е кукличката му Плевнелиев!

В Свищов беше първата им престрелка, когато Цецко се нареди до официалните лица за празнника на града, а Радев го помоли да се махне от трибуната, тъй като нарушава протокола. Защото поканеният е президентът, а не шефът на ГЕРБ.

Физкултурникът позеленя от обида и изля кофа помия по президента, изтича да плаче по всички сайтове и телевизии, насъска медиите, които залаяха заедно с него… Но вместо отпор и опит за защита, срещна пълно мълчание от президентската институция. Умно и достолепно мълчание! Защото е под достойнството на един президент да отговаря на нападките на един физкултурник.

От ГЕРБ се усетиха, че колкото повече вият, толкова повече губят. Затова Борисов лично отиде при Радев да изяснят отношенията ГЕРБ- Президенство. След което Бай Х*й обяви, че няма напрежение, а правителството работи в пълен синхрон с „Дондуков“ 2.  Но Цецко не млъкна и продължи да лае, макар и с подвита опашка. И не след дълго заръфа президента за изтребителите.

Тогава Радев отговори лаконично пред журналисти има ли някаква лична война между двамата и защо летят непрекъснато словесни куршуми: „От моя страна война няма. Цветанов не разбира нищо от изтребители. Няма и как да е компетентен. Той разбира единствено от апартаменти. А едничката му връзка с авиацията е , че често говори на автопилот. Обаче преди това някой друг му чертае и задава курса“.

Кратко, точно, лаконично.

От ГЕРБ не понесоха жестокия удар и веднага в ранни зори днес пуснаха придворния си пишман-анализатор Георги Хариизанов в предаването „Тази сутрин“ по bTV, където той обвини Радев, че слязъл на махленско ниво, отговаряйки на журналистите за Цецо.

Значи ли това, че махалата са Цветанов и ГЕРБ?

Ако се имат за махала, то за да те разберат, с тях трябва да се говори на техния език.

Иначе е равносилно да отидеш при току що открито племе аборигени и да им заговориш на английски по темата за глобалното затопляне.

Не, Харизанов!

Президентът не слезе на махленско ниво, а просто показа какво е нивото на опонентите му.

И отново замълча.

Силните говорят само когато трябва.

Така, че свиквайте, господа гербери и придворни журналисти, социолози, политолози и всякакви неолиберални подлоги, купени с грешните пари на народа! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!