Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шокиращо Разкритие: Тръмп Дал $ 1 млн. да Свали Борисов от Власт!

Нова протестърска структура, която е финансирана пряко от скандалната фондация „Америка за България“, готви майдан в страната, а целта е Бойко Борисов и правителството му.

Това заяви шефът на Българска легия „Антимафия“ Григор Здравков, който след като поизлекува синините си от побоя, отново застана на амбразурата на шокиращите разкрития.

Името на новата структурата е „Антикорупционен фонд“, регистрирала се е в края на 2016 г. и само след няколко месеца е получила 960 000 лева от въздесъщата американска фондация, без да е извършила никаква дейност. Освен това „Америка за България“ е финансирала и битката на кръга на шефа на ВКС Лозан Панов срещу прокуратурата, довери Здравков.

Той изброи имената на седем стари протестъри, които фигурират в новата формация. Същите, пак по заръка на Вашингтон, са участвали в свалянето на Орешарски, което вече никой не крие. Агентите на ЦРУ у нас дори вече открито си признават, че летните метежи през 2013 г. са си били платен бунт на „умните и красивите ЦРУ-агенти и помагачи на влияние у нас“. Начело на професионалните бунтовници бил Николай Стайков, който е протестър с бизнес в се*с индустрията, има магазини за играчки за възрастни. Активисти са адвокат Грета Ганчева, Мирослава Петрова, която била консултант незнайно по какво, София Желева – юрист, Лидия Рангелова – журналист, и експертът по одит Йордан Карабинов.

Те съзнателно стояли извън групата на Христо Иванов, отделили се от нея и направили отделно сдружение, което да бъде финансирано отделно, като самостоятелно гнездо в рамките на агентурната мрежа на Сорос „Отворено общество“.

Аз цял живот се боря с корупцията, но никой не ме финансира, оплака се шефът на „Антимафия“. А някои сдружения ги финансират още преди да се регистрират.

„Зад тази структура стои Държавният департамент на САЩ!“ – категоричен е малкият борец за голямата правда. И по този начин без да иска посочи с пръст администрацията на президента Тръмп.

Здравков обясни, че създаването на Фонда е вид демонстрация към българското правителството, че не се справя с корупцията. Но истинската цел е то да бъде атакувано във всеки момент, в който не се подчини на налаганите му от САЩ интереси.

В случая Бойко Борисов станал неудобен на САЩ, тъй като взимал прекалено присърце интересите на ЕС и тичал да сдобрява Турция с Германия, което не се харесвало на задокеанските ни господари. Освен това под натиска на народа приел едно-две решения, които заплашили американските инвестиции у нас.

Дрън-дрън.

То пък едни инвестиции…

Истината е, че ако от САЩ са вдигнали мерника на Борисов, то е заради разкрачената му позиция между Америка и ЕС. И заради някакво обещание, което не е изпълнил.

И то много сериозно обещание.

И ако Григор Здравков не е получил трайни увреждания от боя и не си фантазира, то истината е, че разчекнатия ни като балерина премиер не е удобен на САЩ.

Но всъщност Бай Х*й вече е сериозно мразен и от бедната част на народа, така че на ЦРУ няма да са му нужни много пари за протести, чрез които да бъде сменен.

А според по-нататъшните планове на Вашингтон на мястото на Борисов в политическия спектър ще бъдат възкачени СДС. Те отдавна се готвят да поемат властта в България, която САЩ възнамерява да им подари под единствения предлог, че за разлика от Борисов те не носят партийни книжки до сърцето си.

Атака от улицата срещу Борисов?

Ще ни е любопитно да я видим, макар че веднъж вече сме я виждали.

Неплатена и истинска, когато народът се изсипа по площадите, озверял от глад и студ.

А зимата наближава и ситуацията може да се повтори!

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!