Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вишеградската четворка на БУНТ срещу ЕС: Брюксел е ТЕРОРИСТИЧНА организация! Западният халифат НЯМА да управлява държавите ни! Борисов гузно мълчи!

Унгарският премиер Виктор Орбан заяви пред парламента на своята страна, че Будапеща не приема силово налаганите от Европейската комисия квоти и отказва да приема не само мигранти, но и каквито и да било други „заповеди“ от ЕС.

Орбан подчерта, че Унгария винаги е била европейска страна и ще продължи да защитава истинските европейски ценности, за разлика от самозваните брюкселски чиновници, които са станали съучастници на терористите.

Нещо повече. Виктор Орбан заяви, че Брюксел открито се подиграва с новоприетите страни от Източна Европа. И че неговата страна няма повече да търпи наглия произвол. Като доказателство за думите си унгарският премиер даде за пример строежът на газопровода „Северен поток“, който доставя природен газ за Германия, Австрия и Франция и за който не важат изискванията на така наречения Трети енергопакет. За всички останали „второстепенни“ държави обаче, влизат в сила някакви, незнайно от кого измислени „правила“ на ЕС, които, според Орбан, са насочени към унищожаване на икономиките им.

Лошата новина за Брюксел е, че твърдата позиция на унгарския премиер, която категорично отхвърля безцеремонния диктат на Еврокомисията, не е само позиция на Унгария.

Останалите страни от Вишеградската четворка – Полша, Чехия и Словакия – безусловно подкрепят мнението, което Виктор Орбан отстоява. Те дори отиват по-нататък.

Министърът на вътрешните работи на Полша Мариус Блашчак твърди недвусмислено, че „Политиката на сигурност е ДЪРЖАВНА политика, която изобщо не е работа на Брюксел.“

И още: „Политиката на трудова заетост, социалните ангажименти, здравеопазването и образованието, са въпроси, които решава държавата, а не „международните“ институции. Ето защо, ние страните от Вишеградската четворка, продължава Блашчак, няма да позволим суверенни решения на държавите да се вземат в някой неизвестен брюкселски кабинет. Няма да позволим „европейските институции“ да ни отнемат правото да решаваме заедно със своите народи въпросите на нашето бъдеще.“ По същия начин реагират и лидерите на Чехия, и Словакия.

И, разбира се, те са абсолютно прави. Така наречената „Европейска комисия“ си присвои за отрицателно време толкова много от правомощията на суверенните държави, че просто беше въпрос на време да избухне бунт.

Полша, Унгария, Чехия и Словакия имат своите наслоени от времето спорни въпроси и противоречия. Но когато се изправиха пред общата заплаха, наречена Европейски съюз, тези четири страни се обединиха в мощен юмрук. И твърдо защитават своите държави и народи.

Какво ни пречи на нас, славянските държави от Балканския регион да направим същото?

Ами много просто. Пречат ни марионетките на САЩ, назначени от ЦРУ за премиери на нашите държави. На България конкретно й пречи Борисов заедно с неговата партийка ГЕРБ.

Именно Борисов и неговите калинки във властта целуват тежката, желязна ръка на Брюксел. В неподозиран екстаз удрят чела по плочките пред Ердоган. А езикът им, скован от страх, не се превърта да каже дори една добра дума за нашата велика славянска сестра Русия.

И на всичко отгоре Борисов, ГЕРБ и калинките се мъчат да ни представят това свое нечувано предателство на националните интереси на България като свое, едва ли не „ехохално“ постижение. Защото, видите ли, Брюксел, Вашингтон и Анкара се отнасяли добре към нас. Ние сме били отличниците на ЕС. А Борисов бил „посредник“ между Турция и Германия. Все едно хората там са малки деца, та им трябва Борисов за посредник.

Не е работа на нашия народ да вниква във всички увъртания на властта и подконтролните й медии. Но народът разбира със своя невероятен усет, че най-нагло го лъжат. Че всичко, което политиците и медиите говорят е пълна лъжа.

И не вярва нито на медиите, нито на властниците. И непрекъснато търси начини да ги измете от властта.

Затова само въпрос на още малко време е това да се случи. Защото търпението на хората вече се изчерпа. И целият народ се обедини срещу нашите и чуждите унищожители на България.

Автор Иво Македонски Skandalno.net 

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

Планът Сорос за „миграционна революция“ в Европа

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Сорос спонсорира бежанската вълна в Европа (и претопяването)

Организация на Сорос снабдява бежанците със специално ръководство (видео)

Потресаващи документи от DC LEAKS: Сорос превръща Гърция в ислямска колония, контролирайки медии, политици, банки

Орбан посочи Сорос за гробокопач на Европа 

Путин изгони Джордж Сорос и "Отворено общество" от Русия

Путин "Искам Сорос Жив или Мъртъв!"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!