Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Преживяхме турското нашествие, но едва ли ще удържим либералните ценности


Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Карл Маркс: ”Демокрацията е пътят към Социализма”

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Една седмица след гей прайда, още ме държи гнева. Мисля си за Рут Колева, която е сглобена като хибрид между въжделенията на родителите й /или пък нейните собствени/по западните „ценности“ – разбирай „кинти, плячка власт“, и онова българско фамилно име – Колева, което предполагам идва от някой прародител Кольо, или от глагола „коля“…. Изрично казвам – не трябва да нападам никого заради хибридното състояние на изначалните нагласи към живота.
Заблудите са повсеместни днес. Повечето хора не живеят в реалността, а „възприемат“ филми, писани по сценарии от други умове, най-често – извън техния свят. Затова и ходят напред назад като главанаци, които не знаят мъж ли са, жена ли са, птица ли са, човек ли са въобще.
Заблудата на Рут Колева, че „ако“ има син някога си и той станел гей, тя нямала да има нищо против, не е нещо единично и чак толкова спонтанно, колкото ни се иска да бъде. Мисля си, че прекалено много хора, млади хора, пречупват светлината от бъдещето през това „ако“. Именно това е границата. Едно е „ако“ имаш син, друго е „да имаш“ син. Да се грижиш за дете, а не да си представяш как се грижиш за него. Да не спиш по цели нощи като е болно, а не да гледаш от страни как някой друг го прави. Да го възпитаваш това дете не е съвсем проста работа, а да го изучиш както трябва днес, самият ти трябва да си „успешен“ и да изкарваш достатъчно, че да му платиш образованието. Изобщо човек да расте 20 години в ръцете ти е титанично денонощно усилие 365 дни в годината. Няма как да гледаш безразлично от страни как детето ти онождат разни перверзни манафи и съсипват смисъла на живота ти. Да си представяш, че „ако“ се случи с теб и твоят нероден още син, няма нищо страшно, е нещо повече от заблуда, Рут! Това е състояние на мисловно късогледство, образователна недостатъчност, личностна неадекватност и крайна духовна нищета. На празно място плевелите лесно хващат корен. Това го знаят най-добре онези, които работят земята.
Такова личностно падение като педерастлъка не се свързва само с обида към природата и рода, към тоя изстрадал български народ, който е преживял турското нашествие, но едва ли ще удържи на либералните западни ценности, които го налепиха с розова перушина и изнасят на кило младите българи на Запад – модерните наши еничари. Изпедерастяването на поколението е фактическо унищожаване на 20 годишните родителски усилия и грижи. Това е заличаване на всичко, което един човек „инвестира“ в собственото си безсмъртие. Защото човешкото ДНК се бори със смъртта именно чрез въпроизвеждането си в нови човешки индивиди. Няма друг тип безсмъртие. Дори и да има, каквото го описва Кастанеда или Тибетската книга на мъртвите, то е достъпно за малцина. Никой здравомислещ човек не разчита на приказки, а единствено на собствените си действия по въпроса. Защото светът, Рут, е резултат и от човешкото действие, а не само от представата ни за него.
Отделно от това затриването на живота, здравето и бъдещето дори само на едно човешко същество е унищожение и на усилията на всички нас, които плащаме данъци и с нашите пари държавата поддържа болници, училища, социални плащания, за всяко едно отглеждано българче. От обществен интерес е Рут, а не от личен – децата да растат здрави, щастливи в здрави семейства и да станат НОРМАЛНИ и образовани българи. И понеже няма как да повярваме, че рут Колева отговаря на горното описание, се питаме – колко ли пари и най-вече от къде ги взе Рут Колева, за да обижда грозно Първата ни дама – г-жа Десислава Радева, заради негативното и отношение към този разрушителен процес? Значи, ако Рут Колева не е взела пари, а изказаните твърдения от нея са искрени, или е заблудена или е тъпа. Тъпа като селски галош! Камари с пари седят зад ЛГБТ, че да ги защитава човек безплатно, понеже ги „разбира“.
Няма нация, която да се е възпроизвела в педерастки гъз. НЯМА. Но опитите на богатите малоумници, които нямат нужда от здраво поколение, а от роби за робски труд, продължават с разрушителната си работа.

Може би някои сред нас ще са живи да видят как децата излизат от епруветките право в ръцете на хомо-двойки, които ги обработват така, че да не се сетят повече за това какъв е действителният им пол, социална роля и житейско предназначение. Само от такива хора, с объркана тотално глава, нещастни и непълноценни, може да станат идеалните роби, които близкото тоталитарно корпоративно бъдеще ще изисква. Тези хомо педерастикус, хомо лесбус, хомо джендър няма да имат семейства и личен живот, затова и лесно ще ги лашкат по съвременните пазарища за роби – клоновете на световните корпорации по цял свят. Едно нормално семейство не може лесно да се мести в географски смисъл. за децата не е добре да растат в често сменяща се среда. Такива мобилни креации нямат изградена способност да се привързват към нищо и никого, лесно стават жертва на криминогенната среда, често стават дори престъпници и убийци.
Дълбоко съм убедена, че подкрепата на хомо-движението в САЩ и Европа не е само политика, но и „дълга“ бизнес цел. Това поражда не просто отвращение, включително и от невинните му жертви, но и желание за отпор. За масова съпротива. И тази съпротива ще се разраства в световен мащаб, докато един ден не обърка тотално плановете на 1% богати копелета и техните сателитни прослойки от политици, мениджъри и секретарките им.
Децата се раждат и отглеждат в семейства, това е нормалното. От библейски времена насам. Среден път няма. Личния избор винаги катастрофира в обществения интерес, защото е невъзможно за човешкото същество да оцелява сам самичко на тази красива, но враждебна планета. Изборът винаги е на обществото. Богаташите не са обществото. И не съм чула и видяла техните синове да предвождат гей прайдовете. Няма и да ги видите. Богатите имат нужда от здраво поколение, за да има кой да ги наследи и продължи делото им. Богатите знаят, че само в здравото семейство може да се отгледа едно нормално поколение, което да е в състояние да се ВЪЗПРОИЗВЕЖДА и самостоятелно да отгледа бъдещите поколения българи.
Пита се в задачата, бедните българи докога ще си затварят очите за очевидното. Докога ще допускат гаврите с децата и ще се лишават от едничкото си право по природа – да пребъдат в собственото си поколение.

Източник: Нора Стоичкова, Фейсбук 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!