Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Орбан: Целта на Сорос бе 1 милион мигранти всеки ден да бъдат вкарвани в Европа! Унгария попречи на плана му да напълни Европа с мигранти!

Комуниста Сорос

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Корпоратокрация? Това е глобалната империя на световната комунистическа върхушка

„Ние сме тук преди финансовият спекулант, който натрупа огромни пари чрез причиняване на проблеми на други хора, и дори като разруши живота на мнозина. Той натрупа милиарди долари по този начин и използва тези пари да променя света – включително европейския континент и Унгария“. Това казва унгарският премиер Виктор Орбан.в интервю за радио „Кошут“.

Сорос финансира мрежи, продължава Орбан, които действат като че ли са негови агенти. Международният термин е НПО-та. Не бих ги нарекъл организации на „гражданското общество“, защото тук в Унгария, това означава нещо друго. Той плаща на мрежа, хиляди хора. Те са активисти – всъщност политически работници – и работят по целите определени от Джордж Сорос. По-конкретно, което безпокои Унгария, е открито дефинираната цел в една от предишните статии на Сорос: 1 милион мигранти трябва да бъдат вкарвани в Европа всеки ден. И той заявява, че ще осигури на европейците кредит за тази цел. Това е документирано от самия него. Пречката пред това е Унгария, защото причината Джордж Сорос да не може да вкарва по 1 милион мигранти в Европа е, че унгарското правителство не го позволява, посчва Орбан.
Унгарското правителство отбранява своите граници и построи ограда; и при тази ситуация е невъзможно да се приложат предписанията и плана на Сорос", казва Орбан.

„Джордж Сорос има поддръжници в Унгария, има такива, които искат да видят програмата му в действие, независимо от исканията на унгарския народ. Цялото ляво подкрепя тази програма. Кметът на Сегед заяви, че ще махне оградата. Това е точно, което иска и Джордж Сорос. Това е соросовият план, но унгарските избиратели също имат план. Тези два плана са несъвместими. А вчера Сорос каза, че независимо от всичко ще приложи идеите си. Това е обявяване на война“, коментира унгарският премиер.
„Освен, че е елитист, Сорос е и антидемократичен, защото иска да ни наложи нещо, независимо от волята на унгарския народ – това е обидно. Обидно е да говори по такъв начин за Унгария, за страната, която беше на ръба на финансовия колапс през 2010 година, и се измъкна без чужда помощ, със собствените си ресурси. С други думи, не с германски пари или с парите на ЕС. Това е държава, която управлява своята политики със собствените си пари. В момент тя е успешен пример в ЕС и стои на собствените си два крака“, посочва Орбан.

Премиерът подчертава, че много хора са работили, за да се случи това. „Постигнахме много и вярваме в собственото си бъдеще. И изведнъж, идва един финансов спекулант и хвърля такива неща в лицето на унгарския народ. И го прави, докато всъщност единствената мрежа с мафиотски стил на работа в Унгария, която работи непрозрачно и капсулирано, е Соросовата мрежа“.

Всеки политически участник в Унгария трябва да подава декларации за собственост, избирани са, и трябва да отговарят за действията си. След 4 години, ако избирателите решат, те се изваждат от управлението. Това важи за депутатите, за премиера и министрите: напълно прозрачно и ясно.

„Има важен елемент от публични живот в Унгария, който не е прозрачен и отворен, и това е мрежата на Сорос с мафиотския й стил и неговите подобни на агенти организации. Ние трябва да настояваме, както и аз лично го правя, парламентът да реши да направи тези организации прозрачни, защото унгарският народ има правото да знае кой какво и защо представлява, какви цели преследва чрез действията си. Това изисква прозрачност и закон за прозрачността“, казва Орбан.

Колкото до НАТО, същият дебат – дебатът за имиграцията – беше повторен и там, посочва Орбан и продължава: Беше много вълнуваща и интересна среща. Бил съм на много срещи. Дневният ред обикновено е доминиран от геополитическите аспекти свързани със сигурността. Този път, отчасти, също имаше подобен фокус, но основното бе борбата с тероризма, която в значителна степен тръгва от конвенционалната война. Отново имахме дебат, който ни е до болка познат в ЕС. Едни казват, че всяка страна има правото, всъщност задължение, да защитава границите си чрез законодателство, физически прегради, затваряне на границите, приемане на анти-терористични закони и скрийнинг на тези, които влизат на нейна територия. От другата страна, имаме същи страни, които в Европейския съюз подкрепят имиграцията. Те всъщност са адвокатите на идеята, че демографските и икономически проблеми на Европа могат да бъдат решени само чрез целево заселване.

Дебатът в НАТО е различен от този в ЕС, защото Съединените щати са на наша страна. Може да звучи самоуверено, но нека го кажем по-скромно: Съедините щати, Унгария и централноевропейците са на една страна. Тук нашите позиции са по-силни, отколкото на Съветите на Европейския съюз“.

Интервю на унгарския премиер Виктор Орбан за радио Кошут (откъси)

Превод: Епицентър

http://epicenter.bg/article/Orban--Mafiotat-Soros-ni-obyavi-voyna--Ungariya-poprechi-na-plana-mu-da-napalni-Evropa-s-migranti--/129785/11/0 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!