Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Хостела наречен България

Седмицата мина наситена с доста събития. Отново и само в България лъсна невъзможността, на някои хора да мислят държавнически, други се оказаха просто лъжци. В следващият момент видяхме как под натиска на медиите и шума в мрежите може да хвърчат оставки и да се случва справедливост.

В седмицата в която няколко българи умряха от здравноубиващата ни система, в седмицата в която няколко мигранта се лекуват за сметка на българите в български болници, защото преминавали незаконно през България – натоварени като животни в микробус.

В същата седмица в която някакъв шведският изрод Георг, беше арестуван на два пъти заради едно зверство. В седмицата в която падна военен хеликоптер и вместо един политик да мълчи и виновно да гледа в земята се изцепи за пореден път как загубил 50 милиона лева..

В седмицата в която искаха да ни отнемат Българското мляко и в същият момент трябваше да бъдем всички Гей, защото ако не си Гей – си лош човек…

В седмицата в която разсекретиха „безсценното“ и чухме милион тълкувания какво и как пишело там – вместо да си задедем, няколко прости въпроса:

– Тия невежите, докога ще ги траем?

– Защо има цензура върху медиите?

– И какви са тия, които политически трябвало да се обединят, за да спасяват криза, която са предизвикали?

В седмицата в която видяхме всички посланици без този на Русия да подкрепят няакъв Прайд, но никога не подкрепиха борбата срещу Геноцида в България….

Тази седмица беше показателна за Бардака в който живеем и сега, ако си представите един Хостел в който от първият до четвъртият етаж живеят различни хора без ценности и морал, ще се учудите ли, че някой надува музика и танцува на улицата, докато други скърбят за смъртта на някой на първият етаж. Дали ще ви е чудно, че от покрива летят хора, за да се самоубият, на втория етаж лекари зарязват болни, защото не платили нещо което дължали на третия. Но най – отгоре на четвъртия етаж си седят така мислещите си, че са едва ли не собствениците на хостела и викат от терасите, ехо неразбиращите, по – добре се изнасяйте, за да не довършим ние…

А за телената оградата „стена“ чухте ли?

Защото и тя е събитие на седмицата, но за нея ще пиша след няколко дена, за да питам – дали няма да застраша сигурността на хостела? – без значение, че спокойно на тоя Хостел, нормалните хора отдавна му викат Бърдак…

Атанас Калев, Национален Протест срещу безобразията в България

http://bultimes.bg/hostela-narechen-bulgariya/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!