Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Останаха ли нерепресирани ГЕРБери?

Georg Georgiev:

1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „Чавдар” !

Тръгна някаква луда мода сред родните гербери.

Един след друг те се изкарват репресирани, за да ги види народът колко са изстрадали и как имат пълното право да се борят с БСП, която пък се явява основен техен враг от ранно детство, та чак досега.

На Борисов убили дядо му! Ужас! После се оказва, че подобен дядо липсва, че репресии към Бочко не е имало, че е завършил спокойно пожарникарската школа и е бил лична охрана на Тодор Живков, където охранителите ги проверяваха до девето коляно и ако има враг на народа в рода, сбогом пожарна, сбогом пъчене зад Първия.

На Цецка също дядото си отишъл като жертва и тя пророни телевизионни сълзи за него. По-късно се оказа, че не бил дядо, а далечен чичо, че не бил убит по политически причини, а от бивши затворници-конекрадци, за да не ги издаде. А семейството й пък бързо се издигнало и тате и мама се трудили в партийния апарат на БКП.

Лилито Павлова пък се депресира. Че открили колко струват чантите й. А като си видя снимката от клетвата на правителството, депресията беше двойна! Никой не оцени новата й зелена маркова блузка, а започнаха коментари за неуместния цвят и разминаването на номера на лъскавата одежда с размера на самата Павлова.

Главчев, като нямаше какво толкова да открие в биографията си, изтъкна, че него демокрацията го репресирала. Отнела му…косата.

Сега в общия хор се включи и Цвета Караянчева!  Тя пък била дискриминирана! Ако щете вярвайте. Това прочела в погледа на учителите си, които я гледали особено. И то не защото се биела с момчетата, не защото, както сама се похвали, ги спуквала от бой, а после се криела в тоалетната да не й го върнат, а защото родителите й не били вишисти!

Имаше една много рафинирана дискриминация в училище, оплака се тя.  Майка ми беше продавачка в сладкарница, а баща ми – багерист. Учителите гледаха в дневника  какво работят родителите на децата и по този начин  формираха отношението си към нас и оценките.

Като знаем, че Цвета е родена в Болярово, а е живяла и учила  в Кърджали, едва ли там вишистите са се прескачали по улиците. Явно почти целият клас е бил дискриминиран.

На всичкото отгоре, тя се хвали с лоша дисциплина, но с отлични оценки  и отлична диплома. Явно репресиращи са били само погледите, които учителите й са хвърляли при поредното сбиване в двора. {...}

О, суета, о, глупост, о нрави!

Сега пък е срамно да си в ГЕРБ и да не си жертва!

Кратък непълен списък на имената на жертвите

Georg Georgiev:

1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „ Чавдар” !
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „Социалисти”

Не ви ли писна?

На нас – ДА!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт?

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Карл Маркс: ”Демокрацията е пътят към Социализма”

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители... 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!