Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Ню Йорк Таймс" съживява комунизма и романтизира идеологията избила 100 милиона души – Има ли учудени? Да не забравяме КОИ наложи комунизма на света

Тази година беше отбелязан 100-годишният юбилей от февруарската революция в Русия, използвана от болшевиките на Владимир Ленин да извършат преврат през 1917 г., и поставила началото на наситено със социален упадък, глад и геноцид столетие на комунистическо управление из целия свят.

В. И. Ленин: "Дори и 90% от руския народ да загине, достатъчно ще бъде само 10% да доживеят Световната революция"

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

Ленин бил гей (носител на евроатлантическа ориентация), разкриват интимни писма. Сталин е знаел!

Медията "Ню Йорк Таймс" отбеляза тази годишнина със серия от статии за комунизма, като първата, излязла на 24 февруари, пропусна да спомене престъпленията срещу човечеството, извършени под комунистическото управление. Вместо това, статията говори приповдигнато за идеалите на комунизма и задава въпроса дали ще видим комунизма "да се съживява като феникс от пепелта на историята".

Карл Маркс: ”Демокрацията е пътят към Социализма”

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Повечето хора по света бързо ще се съгласят, че Адолф Хитлер е чудовищна историческа фигура, чийто тоталитарен режим избива 6 милиона евреи, наред с още хора. По време на Холокоста умират общо 11 милиона души.

И все пак, в тази светлина, защо толкова много академици, които се противопоставят на фашизма, изглежда поддържат комунизма, който според различни оценки е отговорен за смъртта на между 100 и 150 милиона души – цифра надвишаваща многократно убитите от Хитлер?

Само в Камбоджа, Пол Пот и неговите Червени кхмери избиват една четвърт от собственото си население.

От Пол Пот до „Ислямска държава”

Подобно на серийни убийци, Червените кхмери садистки снимат много от жертвите преди да ги застрелят, удушават ги с пластмасови торби или ги пребиват до смърт с тояги. Сред жертвите им са млади мъже, жени, старци и дори малки деца.

Повечето хора също ще се съгласят, че защитата на националната култура и традиционните вярвания е благородна кауза.

Под комунистическото управление, същите тези култура и вяра неведнъж са превръщани в мишени за унищожение.

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма и какво да очакваме от третата световна война

Водени от идеология на атеизъм и марксистка диалектика, комунистическите режими твърдят, че техните собствени разбирания са върхът на човешкия прогрес и че всички други идеи трябва да бъдат заличени с насилие.

Йосиф Сталин заповядва татарите, изповядващи мюсюлманската религия, да бъдат арестувани и изпратени в лагер, където са избивани с десетки хиляди. Китайската комунистическа партия все още преследва масово тибетските будисти, уйгурите (изповядващи мюсюлманство), последователите на домашни християнски църкви и последователите на Фалун Гонг.

Комунистическите режими, все още на власт в Китай и Северна Корея, продължават да поддържат сталинистки тип наказателни лагери и огромна мрежа от трудови лагери.

Статията на "Ню Йорк Таймс" изглежда особено съсредоточена върху живота на Ленин.

През 1909 година Ленин и Хитлер са играли шах в дома на Ротшилд

Ленин:“Хората са страхливи животни, които се нуждаят от господари без скрупули!”

Тя посочва романтичния пример на Симеон Каначиков, един от верните последователи на Ленин, който "замества селската бедност с работа във фабрика и тръпка по модерното".

Каначиков в този случай е добър пример. Той, както и повечето, заблудени от комунизма, изглежда да вярват, че той ще даде на човечеството изход и ще създаде рай на земята – нещо, обещавано от всички комунистически лидери от Ленин до Ким Йон Ун.

В края на краищата, Каначиков е арестуван от Сталин и умира в Гулаг през 1940 г.

Ленин използва едно не особено ласкаво определение за хора като Каначиков. Той нарича идеалистите, които помагат на комунистическите лидери да завземат властта, "полезни идиоти", тъй като тези хора по-късно или попадат в затвора, или са убивани.

В. И. Ленин: "Дори и 90% от руския народ да загине, достатъчно ще бъде само 10% да доживеят Световната революция"

Историята става свидетел на много случаи като този.

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

От Пол Пот до „Ислямска държава”

Мао Дзедун хвали своите поддръжници измежду китайските студенти и от тях сформира "Червената гвардия". По време на Културната революция, Мао използва "Червената гвардия" като лична банда, да атакува, унижава и убива "десните", земевладелците и всекиго, който не е запознат с неговите учения достатъчно подробно.

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Когато вече няма нужда от тях, Мао разпуска "Червената гвардия" и изпраща членовете ѝ да работят на полето като селяни.

Въпреки че марксистките поддръжници ревизионисти твърдят, че просто досега комунизмът не е бил прилаган както трябва, едва ли е много разумно да пренебрегнем 100 години история с провалени примери. Колко пъти трябва човечеството да пада в този капан, преди да се осъзнае?

Всеки път, във всяка държава, където е прилаган, комунизмът е донесъл убийства и нещастие.

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

За хората, живеещи в комунизъм, включително избягалите от източен Берлин, Съветския съюз, оцелелите от Червените кхмери и безбройните, преследвани от комунистически режими днес в Китай и Северна Корея, статията на "Ню Йорк Таймс" звучи не по-различно от нацистко извинение – извинение за културна елиминация, мъчения и геноцид.

От ТheЕpochТimes.com превод falun-bg.info

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма и какво да очакваме от третата световна война

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!