Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Русия извади Страховито Оръжие, което ще помете света!

Русия е измислила страшно оръжие, с което ще поразява и премоделира съзнанието на всички европейци, най-вече на децата!

Това са изводите не на кого да е, а на преподавателят в Талинския университет Приит Хибемяги. Естонецът е открил оръжието не в някоя военна база, а в  прочутата в цял свят анимация „Маша и мечокът“! Да. Правилно четете. В детско филмче.

Хибемяги е категоричен, че филмът трябва да се забрани, тъй като бил част от хибридната война на Русия и се използвал като /забележете/  пропагандата на „мека“ военна сила! , пише Helsingin Sanomat.

Мечокът е символ на  Русия и филмът е направен много умело да промива съзнанието на хората. Целта е ясна. Тази анимация с наглед симпатични герои е направена, за  да промени образа на Русия в съзнанието на децата от негативна на позитивна, категоричен е  преподавателят, цитиран от изданието.

Той твърди, че е използвана  красива форма за промивне на детските  мозъците и призовава филмчето да бъде спряно и забранено.

Без да сме учени и преподаватели, ни се струва малко параноично Русия да е замислила подобна диверсия.

Първо ни е чудно защо господинът смята, че в съзнанието на малките Русия е негативен образ? Кой им е насадил в главите още в детската градина, че Великата страна е огромен враг на цялото човечество? Кой, ако не преподаватели като него?

Второ клетият мечок непрекъснато се оказва в тежки ситуации като на кино и вечно се оказва ступан неволно от малката Маша. На този принцип са изградени всички детски филми. В „Ну, погоди!“ например малкото невинно зайче винаги побеждава големия лош вълк и той е я ударен с нещо, я звезди му излизат от очите, я пък направо е премачкан на ваденка.  Нима и там се води хибридна война?!

Какво да кажем тогава за „Том и Джери“, когато малкото мишле винаги побеждава големия котарак, който е ту с превързана глава, ту си ближе раните някъде? И това ли е хибридна война и ако е, кой е врагът – котката, или мишката? И кой промива съзнанието на децата?

Ами безполовите миньони, те пък каква роля играят в пропагандата? Дали пък не се борят за правата на различните?

А може би параноята в западния свят е достигнала такива висоти, че врагът се търси навсякъде. Дори в сладките и безобидни анимации.

Страшно е и едновременно жалко.

Филм с толкова награди и милиони гледания се оказва оръжие!

Утре можем да очакваме и някой умник да забрани буквата Р в азбуката, защото с нея започва Русия.

А още по-страшно е, че се намират идиоти, които вярват, че „Маша и мечокът“ е пропаганда.

Е,  това вече е диагноза. На едно общество, което не вижда кой изнасилва дъщерите му, кой убива в атентати децата му, а е съсредоточило вниманието си в една безобидна симпатична мечка и едно момиченце, в което са влюбени дечицата от цял свят, диагнозата е идиотизъм!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!