Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кратка реминисценция от една умишлено предизвикана криза

Кратка реминисценция от една умишлено предизвикана криза:
Правителството на герб концентрира пари в КТБ. Банката започва да действа като пирамида. Дава най-големи лихви по депозитите на отбрани лица от властта. Костов, извинявай 😜 Парите на държавни фирми и бюджетните средства са там. Правителство на Орешарски вижда, че това не е много редно и започва да изтегля парите от сметките на държавните фирми. Дребен процент от сметките по депозитите. 
Пуска се "анонимно" съобщение в медиите на #Кой. Общините на герб започват да прехвърлят сметките си в други банки. Настава паника пред клоновете на банката. 
Прокуратурата атакува централата на банката. Това рано или късно ще се разследва. Защо?! Защо по този демонстративен начин.
Борисов прави няколко изявления, които призовават хората да си теглят парите. Настъпва масова паника. Изяввленията му се тиражират масово. Хората атакуват клоновет на банката. Прави се въпросното съвещание при президента. Там проличава, че целите на Борисов са чисто политически. Няма значение колко пари ще загубят хората. 

Просто хвърля бензин върху пожара. Даже използва точно този изказ по време на дискусията, според стенограмата. 
И се обявява след това, въпреки мерзавски разрушителните му съвети, за спасител на банковата криза. Банковата криза беше спестена, слава Богу, въпреки него. На стенограмата при Плевнелиев ясно се вижда как преследва гнусни политически цели. Да свали законното правителство, без значение колко ще загубят хората от депозитите си.
И е на свобода?! 
Та даже ни е премиер, пак?! Това само в България може да се случи, народе прост мой 😎

Богомил Бонев, Фейсбук 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!