Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Аз спасих банковата криза – Богомил Бонев: Спасил кризата?! Като я организира.

За това, че срещу него има сигнал в прокуратурата той заяви, че не им обръщал внимание

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви в Стара Загора, че той спасил банковата криза. "Аз я спасих с всичките си експерти", каза Борисов, цитиран от БГНЕС.  

За това, че срещу него има сигнал в прокуратурата Борисов заяви, че не им обръщал внимание.  

"Да кажат, дали за тази една седмица тежка криза, не са разчитали не само на експертна, на цялата ми помощ. Включително главният прокурор да каже, как се борих да не се получи срив в банковата система. Да каже, дали е вярно това, което тези хора казват, дали някой ме подклажда. Точно обратното, молехме им се да се умирят и да не се бият помежду си", заяви лидерът на ГЕРБ.

https://nova.bg

Богомил Бонев, Фейсбук

Това е първата стенограма. Впечатления след диагонален прочит:
- Първо впечатление, събрали са се банда глупаци;
- Второ впечатление, Борисов се държи както винаги - като ла*но. Не го интересуват хората, иска атака срещу кабинета. Само си представям в онази ситуация на паника, неговото искане за оставка на финансовия министър или на кабинета до какво щеше да доведе;
-Трето, Роско започва да говори за доклад на ДАНС, атакуван преди това яростно от Боко, а Захариева прекъсва, че това била класифицирана информация. Алооо, всички тези затова са се събрали там - да дискутират класифицирана инфармация, ма. 
Обобщавам с първото впечатление

---

И още от стенограмата: Оказва се, че, заради постановление да няма концентрация на средства на държавните фирми в една банка, част от тях са изтеглени. 
И това е малък проблем. Големият е изтеглените от банката бюджетни средства на общините. Чии са общините, пита Мечо Пух. Точно така, познахте.

Богомил Бонев, Фейсбук

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!