Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Б. Бонев размазва ”недоразумението” В. Симеонов за Великата българска ограда, Колтуклиева го упреква в бруталност и обида за българите

Великата китайска стена и Великата българска ограда... – НАЙ-скъпата ограда в историята – която, кагато бъде завършена, също като китайската стена, ще може да се вижда от космоса, но... с МИКРОСКОП

На това недоразумение от Меден рудник искам да му припомня текста за набедяване. Това е престъпление срещу правосъдието. Народен представител изнася данни за корупция. И майтапчията от Бухенвалд го набедява пред прокуратурата. Класика! Това пише бившият вътрешен министър Богомил Бонев.Така той коментира скандала между Валери Симеонов и Елена Йончева за оградата. Вицепремиерът подаде сигнал до прокуратурата, че журналистката изнасяла класифицирана информация.

Григор Лилов: Отдавна бия тревога, че оградата покрай нас и Турция е чиста далавера, прикрита зад термина „охрана на границата“.  За съжаление у нас само съюзите “БНО Шипка“ и “Воински съюз Васил Левски“ поставят от две години този проблем. Обществото като цяло си мълчеше, както и медиите. Едва сега БСП повдигна въпроса. Ясно е, че с пропагандна цел. Ще им напомня, че сигурността на страната не е оръжие на партийни боричкания, а трябва да е плод на отговорни политики, каквито не виждам у тях. 

Цена от 1.2 млн. на километър за последните участъци би трябвало да се измери с бетонна стена, висока като крепостна стена, а не с онова, което ще видите:

Кадри от строежа на граничната ограда!

Нека специалисти и експерти да изкажат своето мнение относно ефективността на съоръжението!

Григор Лилов, Фейсбук

Ето какъв sms пък е изпратила на В.Симеонов журналистката Соня Колтуклиева: Г-н Симеонов, да сравнявате Великата китайска стена със скандалната българска ограда е нелепо и обидно - и за китайците, и за българите. Да ни призовавате да се гордеем с телени заграждения е чудовищно!

Великата българска ограда...

Вие наистина не можете да осъзнаете, че сте вицепремиер на европейска държава през 21 век...говорите брутално и обиждате интелигентността на хората, които все още вярват в държавността в тази изтормозена страна. Осъзнайте се, моля Ви!

http://frognews.bg/, Григор Лилов, Фейсбук

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!