Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Защо труповете в Европа престанаха да се разлагат!?

Тази страшилка разказа медикът уролог Михаил Советов на проведения в Москва първи всеруски форум на лекари, които практикуват суровоядство и вегетарианство

В момента гробарите в Европа имат проблем – труповете не се разлагат за онова време, в което са се разлагали преди. След определения срок гробарите копаят за ново погребение и се натъкват на… неразложени трупове.

Причината за това? Бактериите, които разлагат плътта, не се справят със задачата си. Причината е в храненето на погребаните.

Преди 20 години храненето на европейците кардинално се промени, у нас – може би промяната в храненето ни започна преди 15 години.

Храната ни е основно химическа – синтетична, ненатурална. В храните се добавя огромно количество химически съставки – консерванти, оцветители, ароматизатори, вкусови добавки.

Тези добавки унищожават бактериите, за да се удължи срокът на продуктите. Тези химикали са описани на етикетите, те са разрешени за употреба, но нито един от тях не е проверен доколко е съвместим с другите вещества. В опитите вземат един идеален човек, дават му малка доза от химикала, виждат, че в организма му всичко е наред, значи тази добавка може да се яде от всички. Никой не е изследвал какво се случва със здравето на човека, ако изяде три, четири, пет… десет химикала.

В Британия починало момче на възраст 15-16 години. Когато го аутопсирали, патологоанатомите се ужасили, тъй като тъканите и органите му били като на 80-годишен човек. Детето от ранна възраст било хранено с фаст-фуд, а родителите не виждали нищо лошо в това.

Хлябът, кифлите, бисквитите, тортите, вафлите – в тях е останало малко натурално, защото срокът им на годност може да бъде шест месеца; доматите и други зеленчуци могат да се съхраняват с месеци извън хладилника; сметани, кисели млека, сокове, медът, консервите, сладоледите, майонезите, саламите са богати на ГМ-вещества и много добавки с индекса Е.

Ето защо труповете в Европа не се разлагат:

http://bultimes.com/zashto-trupovete-v-evropa-prestanaha-da-se-razlagat/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!