Следвайте "Буднаера" в Телеграм

150 млн. за ограда, хиляди полицаи и военни охраняват границата, а циганета разкарват десетки незаконни имигранти

Кочината наречена „държава“!

150 МИЛИОНА за ограда, хиляди полицаи и военни охраняват границата, а циганета разкарват десетки незаконни имигранти в бусове по магистралите Му.

Как ви се струва? Къде са натоварени, как са преминали, за къде са се запътили? Какви са тези хора? Има ли сред тях терористи? Има ли хора, нуждаещи се от помощ? Има ли държава? Има ли ДАНС? Има ли БОП? Има ли прокуратура? Има!

Антон Тодоров ги призова да преследват „плювачите“ по него, Вожда и ГЕРБ. Заети са. Заети са да докладват на Цацаров, кого подслушват и кой на коя телевизия е собственик и кой олигарх, коя партия финансира. Заети са да докладват на Буда, кои журналисти и кои медии не славят Името Му! Заети са за докладват на Пеевски, кой иска да бутне слугата му Цацаров и кой разследва милиардите му.

В кочината на мафията нищо случайно няма. Когато главен секретар на МВР е бивш мутренски охранител, а премиер е баш муренски охранител, бусовете с мигрантите не вървят случайно по магистралите. Защото, както и по времето на комунизма и днес контрабандата и трафика са държавна политика. Защото преди Партията, а сега Мафията са държавата. Каналите за цигари и каптагон на Пеевски и Борисов през Турция за Сирия и Ирак са само върха на айсберга. Каналите за трафик на оръжие и хора са основната дейност на мафията днес. Мафията наречена държава.

И ако Европа гледа безучастно как Борисов, Пеевски и компания крадат парите на европейските данъкоплатци, защото Борисов е послушен слуга на много господари, едва ли ще приемат когато същите тези европейски данъкоплатци почнат да бъдат избивани от радикализирани ислямисти влезли в Европа през България. Това тепърва ще се осъзнава от европейските лидери, заврели главите си в задниците. И тогава може и да чуят гласа на гражданското общество в България, глас, който от години крещи „Спрете фондовете! Спрете да храните мафията! Спрете да бъдете статистическо бюро и реагирайте! Няма как да се борим с това зло, ако вие наливате милиарди в джобовете им!“

Ще осъзнаят европейците, че когато преговарят с Борисов, Цацаров или който и да е от кликата им за съдебна реформа и борба с корупцията, всъщност преговарят с мафията. Едва ли не го знаят. Остава въпроса какво можем да направим ние, останалите да живеят в кочината на мафията. В която има милиони за джипки и охрана на дебелите, но няма пари за децата с увреждания. В която има милиарди за саниране и крадлък, но няма пари за пенсии. В която има пари за стадиони в безлюдни села, но няма пари за болниците! В която бистишките тигри се возят с Фалкона, а хората на диализа ги возят с УАЗ-ки на по 50 години. В която главният прокурор е пазител на мафията, в която тези, които фалираха КТБ, налагат мутренската си стабилност!

Можем да направим само едно, да се изправим срещу това зло. На площадите, с тоягите, ако трябва. И да спасим каквото е останало от държавата ни и от народа ни.

Само това. Нищо друго. В открита битка срещу мафията за свобода и справедливост.

БОЕЦ водим тази битка.

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“

http://bultimes.bg/150-mln-za-ograda-hilyadi-politsai-i-voenni-ohranyavat-granitsata-a-tsiganeta-razkarvat-desetki-nezakonni-imigranti/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!