Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шведите възмутени от сънародника си, който ритна камериерката в главата. Искат да лежи 5 г. в затвора в България

Вчера шефът на хотелиерите в България Благой Рагин потвърди колониалния статут на страната ни, като каза да си траем за битата камериерка, защото сме можели да изгубим шведските туристи.

Подобно колониално говорене не може да е допустимо в страна, която се гордее, че е член в ЕС. Има си закони, които трябва да важат за всички, включително и за скъпоценните шведи.

В същото време в Швеция коментират изявата на сънародника си, като отвратителна и го наричат прасе.

Тодор Михайлов е написал в своя Фейсбук какви са реакциите из шведските форуми за случилото се в Слънчев бряг

„На шефът на хотелиерите Благой Рагин, който се изцепил да не шумим за ританата камериерка, за да не ни бойкотират скандинавците, искам да кажа, че снощи прекарах няколко часа в шведски форуми и там всички наричат сънародника си прасе и се надяват да лежи поне 5 години в наш, а не в техен луксозен затвор, също така да бъде принуден от закона да плати сериозна сума на жертвата си.

Също се надяват, че българите сме интелигентен народ и няма да си помислим, че онази измет ритнала жена в главата, е представителна извадка за шведите. И се срамуват от постъпката му.

По същия начин, както ние се срамуваме от мишото сърчице Благой Рагин, който нещо си щял да загуби, сякаш като си загубил честта си, има значение какво още няма да имаш“.

Теодор Михайлов, Фейсбук

http://bultimes.bg/shvedite-vuzmuteni-ot-sunarodnika-si-koito-ritna-kamerierkata-v-glavata-iskat-da-leji-5-g-v-zatvora-v-bulgariya/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!