Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Зловещ „Подарък“ от Брюксел! Вижте Коварния План на ЕС за Унищожението на България!

Новите европейци пристигат, който не ги приеме не е евроатлантик, а радикален терорист

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

Еврокомисарят Димитрис Аврамопулос, на семинар в Брюксел заяви, че страните, които не спазват установените от Европейската комисия и Дъблинския регламент квоти за прием на бежанци, ще бъдат наказвани.

В тази връзка ще припомним само някои от „основните“ изисквания на така наречения Дъблински регламент.

А те са, че мигрантът трябва да бъде приет ЗАДЪЛЖИТЕЛНО от държавата, в която е отишъл. На него трябва да се предостави международна закрила. Държавата приемник е принудена да му плаща издръжка и здравна помощ, докато си намери работа. Той трябва да получи и ефективна ПРАВНА ЗАЩИТА. Дъблинският регламент постановява още, че постепенно трябва да се създава пространство без вътрешни граници, в което свободното придвижване на мигрантите да бъде гарантирано.

С други думи „изискванията“ на ЕК и Дъблин правят от мигрантите едва ли не кралски особи, които могат да вършеят из целия Евросъюз в зависимост от прищевките си, а държавите са длъжни да се грижат за техния „комфорт“.

И още. За всички „услуги“, които държавите са задължени да предоставят на ислямистите, като международна закрила, битова издръжка, здравна помощ, правна закрила, свободно движение из държавите, всеки обикновен член на ЕС, който не е мигрант, трябва да плаща от джоба си. Мигриращите ислямисти, обаче, получават това наготово, а държавите приемници плащат от своите бюджети.

Нещо повече. Няма абсолютно никакъв механизъм, който да определя дали мигранта е икономически бежанец или се спасява от зоната на някакъв военен конфликт. Между другото в 99% от случаите мигриращите джихадисти нямат никакви документи за самоличност.

На практика се оказва, че ислямските мигранти не само представляват ОПАСНОСТ за сигурността на хората в страните приемнички. Те не само бият, изнасилват и убиват беззащитните местни жители. Не само извършват кървави терористични актове. Те са и огромно финансово бреме за всяка държава. Един вид храненици, които трябва да обслужваш като ВИП-персони.

Ето защо, ние от екипа на Skandalno.net, питаме: Кой в ЕС има такива изключителни права? Кой може да яде и да пие, без да плаща? Кой може да се ползва от цялата държавна социална система безплатно? И защо се прави всичко това? За да се превърне християнска Европа в ислямски халифат?!

Питаме, но отговор от „компетентните“ институции няма да получим. Затова се обръщаме към гражданите на България.

Разбрахте ли сега защо Унгария отказа да приема мигранти? Виктор Орбан твърди, че нито така наречената „европейска“ комисия, нито „европейския“ парламент имат някакво право да нареждат на суверенните държави кого да приемат и кого – не. С кого да търгуват и с кого – не. Как да осигуряват своята национална сигурност и т.н. Между другото Полша, Чехия и Словакия също отказаха да приемат мигриращите ислямисти.

Значи в Унгария, Полша, Чехия и Словакия, които са обединени в тъй наречената Вишеградска четворка, на власт са политици, които имат сили и смелост да отстояват суверенитета и националната сигурност на своите държави. Както и правото да определят посоката на развитие на своите икономика и политика.

Докато в България е точно обратното. Нашите политици, начело с Борисов, до един и при всеки повод каканижат, как в страната ни трябвало да дойдат ЕС и НАТО, които да ни спасяват например от тероризма или от „руската агресия“.

Господа пишман политици, ако не сте забелязали, ЕС и НАТО отдавна са в България. И колкото по-дълго стоят в страната ни, толкова по-лошо става положението на обикновените хора. Затова гражданите искат да се оттърват от тези „съюзи“ и „алианси“, които само заробват и убиват народа и родината ни.

Сега на Брюксел му е скимнало да маха от Италия и Гърция 160 000 мигранти. И да ги разпределя по другите държави. Защото чиновниците от Брюксел се държат като господари на всички страни от техния ЕС. И защото Италия и Гърция са стари страни-членки. Затова ЕС-овската „справедливост“ изисква техните интереси да са по-напред от интересите на другите държави. Толкова за „справедливостта“ и „почтеността“ на „господарите“ от Брюксел.

Познайте от първия път, обаче, кои държави ще бъдат задължени да приемат повече джихадисти! Ами много просто. Такива държави като България, в които всички политици и държавници са безгръбначни мекотели и единствената дума, която знаят на английски е „Йес“.

Но въпреки всички беди, които се стоварват върху главите ни – ИМА ИЗХОД.

Защото Брюкселските чиновници ще ни бъдат „господари“ дотогава, докато ги търпим. Докато изритаме коварния Запад и неговите български слуги далеч зад границите на България. И влезем в Евразийския съюз.

Защото това е спасението. За нашите деца. И за нашата мила родина.

Автор Иво Македонски Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!