Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СКАНДАЛНО! Шефът на хотелиерите притеснен: Да си траем за битата камериерка, че може да загубим „чувствителните и горди“ скандинавски туристи!

Скандинавските туристи, които са по-горди, могат да решат да бойкотират страната ни заради задържането на сънародника им, изритал камериерка в главата.
„Тази година в туризма ни ще се влеят 250 милиона евро от скандинавските туристи, и то само от пакетите“. Такива притеснения изрази председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин, който коментира по Нова тв скандалния инцидент в Слънчев бряг.
„Шведските туристи са много чувствителни. Преди години имаше един случай – беше убит един барман. И те се обидиха и направиха бойкот. Няколко години не идваха по нашето Черноморие“, обясни още Рагин. Изказването му дойде на фона на скандала и всенародното възмущение от шведския турист, който изрита в главата камериерка в хотел в курорта „Слънчев бряг“.

Тя разказа, че с нищо не е провокирала бруталния удар. Има съмнение, че нападателят е бил дрогиран.
„Все пак аз бих се извинил на тази камериерка от името на моите колеги. Има начини как да й помогнат. Ако се е случило с моя служителка, бих я подпомогнал и материално. Но колкото по-бързо този инцидент отшуми, трябва да се вземе предвид и в бъдеще да не се случват такива неща. Никой обаче не дава гаранции“, добавя той.
„Клиентите са 17 типа“, поясни Рагин, като изрази надежда, че когато България влезе в Еврозоната, стандартът ни ще се повиши и тогава ще започнем да приемаме туристи от по-високо ниво.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/sheft-na-khotelierite-pritesnen-che-ako-se-vdigne-shum-zaradi-bitata-kamerierka-mozhe-da-zagubim-chuvstvitelnite-i-gordi-skandinavski-turisti-video_news519294.html 

Любомир Аламанов призова: Оставка за Рагин! Бойкот на мутрите!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!