Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Войната е между държави, не между религии!""Терорът е нищо повече от диверсионна военна операция...

"Войната е между държави, не между религии!" Н.Марков

..................................

"Терорът е нищо повече от диверсионна военна операция. В армиите на всяка нормална държава има диверсионни подразделения, които във война имат задачи, разпознаваеми от гражданите като терор. Не позволявайте да ви заблуждават. Всеки, който бъде вкаран в матрицата на поредната световна пропаганда е бъдеща жертва, а не миротворец. Този свят и бъдещият е за миротворците..."

---

Моята теза:

1. Европейските лидери, включително и Тереза Мей, предлагат решения в зоната на несвободата. Това е агресия срещу гражданските права, а не срещу "терористите".

2.Неолибералният модел в икономическия, политически и обществен живот беше наложен насилствено, против личните интереси на европейските граждани и напълно необосновано. Моделът не съдържа формулите за защита на гражданските права в новите реалности, а това създава предпоставки за лишаване на гражданите от основни техни демократични права.

3.В ръководното тяло на "Ислямска държава" са интегрирани лица с принадлежност към разузнавателни централи. Там вече няма нито един радикален ислямист. Невъзможно е главата да не знае какво прави ръката. Конфликтът е между държави, не между религии.

4.Крайно време е да се признае, че мултикултурният модел във вида, в който беше наложен в Европа, бе провален. България е идеален пример за такъв модел – той е устойчив, добър и може да бъде пример за Европа. Нямаме какво да учим от европейците в тази посока.

5.Лондон, Берлин, Париж, Москва и Вашингтон не са жертви, а преки участници в истинска война. Всички последствия от тази сложна военна хватка са логични и естествени.
......................................................................................
Така стоят нещата според информация, с която разполагам. Според грант мотивираните и други хибридно платени анализатори ситуацията е: " Тра-ла-ла-ла-ли." И от време на време:" Та-ри-ри-рам." Срещу много, много пари, давани за приспиване на европейските и български граждани...

---

В Лондон се води война по улиците. Това е мултикултурализъм в действие. Тръгваш с големи ножове из града и започваш да кълцаш когото видиш - жени, деца и мъже. Чудесен начин на живот в либерална среда. Сами виждате, че нито един политик не се чувства отговорен за това. Защото са нагли и продажни алчни душички, винаги готови да продадат собствените си държави и народ. И го правят в името на виртуални ценности и изхранване на гражданите с политически захарен памук...

---

Все повече българи и не само, живеещи в Германия, ми съобщават за мародерства, изнасилвания и убийства на които са били свидетели или живеят в райони на подобни, все по-чести явления. Също като в България по отношение на циганите! Всички твърдят, че по медиите това не се обявява, но най-малкият тон срещу "мигрантите" се санкционира със закон. Вече започвам да си мисля, че ако се гаврят, изнасилят или обезглавят самата другарка Меркел, главата й ще продължи с глупостите си по темата.
Притеснително е, че в цяла Европа положението е същото. Не зная какво са решили великите световни лидери и какви неща им се въртят в празните алчни и лицемерни кратуни, но остава една крачка докато самите те не отидат в канали и дерета, както винаги е било. Не ми е ясно и поведението на мюсюлманите в контекста на въпроса знаят ли кого предизвикват и имат ли исторически спомени в главите си!? Как ще спрат гневът на европейците-жертви не ми е ясно, но започне ли се спиране няма да има. Убеден съм, че един ислямист няма да остане в Европа, нито пък в арабския им свят.
И ако демокрацията е да викаш в държавата си всички диваци, на които самият ти си разрушил държавите и си ги ползвал като джихадисти в твоя война, е повече от наглост. Може ли поне един световен лидер да ни каже в коя държава от ЕС има реална интеграция и на кой етнос? И моля да не ми се набутват в очите малките изключения...

Николай Марков, Фейсбук  

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!