Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Хубавата някога идея за съюз на СУВЕРЕННИ европейски държави, който да изгради техния просперитет, сега се гради на лъжата, измамата и просията...

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

Лилито Павлова представя „приоритетите“ на българското „председателство“ на ЕС.

Въпросните „приоритети“, измислени от министърката, се основават не на някаква „визия“ за така наречения „Европейски“ съюз, а на…просията. Защото онова, което е останало от иначе хубавата някога идея за съюз на СУВЕРЕННИ европейски държави, който да изгради техния просперитет, сега се гради на лъжата, измамата и просията.

По думите й, първата цел на българското председателство на ЕС е „да се постигне консенсус, всички страни в съюза да се движат на една скорост“. В това няма нищо лошо и ние го приветстваме. Но…винаги има по едно „но“, което разваля нещата.

Защото точно с това „но“ започва просията. Държави като нашата имали нужда от субсидиране. Трябвало да получим пари за „модернизация“ на инфраструктурата, на околната среда, на магистрали и жп линии. Трябвало да се развие и „комуникационната“ политика, каквото и да означава това.

Първо, ние току що ги направихме тези магистрали и инфраструктура, а сега станали – нестанали и… вече трябва да ги модернизираме. Тоест, някой пак се готви да лапа пари наготово.

Второ, обявената от Лиляна Павлова цел на българското „председателство“ на ЕС, всички страни да се развиват с една скорост е в грубо противоречие с онова, за което ще искаме пари от ЕС-овците. Ние сме застанали с протегната ръка пред портите на Брюксел и молим да ни дадат пари за околна среда, инфраструктура и магистрали.

Само че за да се развиват всички държави в Евросъюза с еднаква скорост трябват не магистрали. Нужно е да се осъществи едно минимално, но задължително условие. Темповете, с които се развиват икономиките им да се изравнят. Трябва да се изравнят пропорционално на глава от населението и брутните вътрешни продукти. И заплатите и пенсиите. И цените на стоките също трябва да се изравнят. Иначе как ние ще се развиваме с една и съща скорост с Германия?

Има един начин да тръгнем към приближаване до скоростта на Германия и Франция. Но за целта трябва най-напред да създадем българска икономика. А на хоризонта такава не се вижда от много години.

Тоест, ние трябва да искаме пари не за магистрали. А за възстановяване на промишлеността и селското стопанство. Само че такива пари НИКОЙ няма да ни даде. По простата причина, че никой не иска конкуренция. Ако Запада желаеше да ни даде пари за развитие на нашата икономика, той щеше да направи това още в началото на 90-те години. Тогава се искаха сравнително малко инвестиции само за модернизация на съществуващата мощна социалистическа икономика.

Лошото е, че те тогава не ни финансираха, за да модернизираме икономиката си. А сега, когато са необходими много и огромни средства за създаване на нова икономика, кой е луд да ни ги дава? Никой!

Следователно каканиженето на Лиляна Павлова за това, че уж трябвало всички да се движим с еднакви скорости е ПЪЛНА ЛЪЖА. Защото изминалите 26 години показаха, че Запада ни иска като РОБИ. Не като партньори. \със съкращения\

Автор Иво Македонски  Skandalno.net 

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

"В България не е имало комунизъм." Чуете ли това твърдение от някого, независимо дали ви е симпатичен или не, направо го зачеркнете от списъка на българите. Това не са българи.

Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт?

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

Georg Georgiev:

1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „ Чавдар” !
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „ Социалисти”

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!