Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В Лондон се води война по улиците. Това е мултикултурализъм в действие – в цяла Европа положението е същото. Как ще спрат гневът на европейците-жертви не ми е ясно...

В Лондон се води война по улиците. Това е мултикултурализъм в действие. Тръгваш с големи ножове из града и започваш да кълцаш когото видиш - жени, деца и мъже. Чудесен начин на живот в либерална среда. Сами виждате, че нито един политик не се чувства отговорен за това. Защото са нагли и продажни алчни душички, винаги готови да продадат собствените си държави и народ. И го правят в името на виртуални ценности и изхранване на гражданите с политически захарен памук...

...

Все повече българи и не само, живеещи в Германия, ми съобщават за мародерства, изнасилвания и убийства на които са били свидетели или живеят в райони на подобни, все по-чести явления. Също като в България по отношение на циганите!

Всички твърдят, че по медиите това не се обявява, но най-малкият тон срещу "мигрантите" се санкционира със закон.

Вече започвам да си мисля, че ако се гаврят, изнасилят или обезглавят самата другарка Меркел, главата й ще продължи с глупостите си по темата.

Притеснително е, че в цяла Европа положението е същото.

Не зная какво са решили великите световни лидери и какви неща им се въртят в празните алчни и лицемерни кратуни, но остава една крачка докато самите те не отидат в канали и дерета, както винаги е било.

Не ми е ясно и поведението на мюсюлманите в контекста на въпроса знаят ли кого предизвикват и имат ли исторически спомени в главите си!?

Как ще спрат гневът на европейците-жертви не ми е ясно, но започне ли се спиране няма да има. Убеден съм, че един ислямист няма да остане в Европа, нито пък в арабския им свят.

И ако демокрацията е да викаш в държавата си всички диваци, на които самият ти си разрушил държавите и си ги ползвал като джихадисти в твоя война, е повече от наглост.

Може ли поне един световен лидер да ни каже в коя държава от ЕС има реална интеграция и на кой етнос? И моля да не ми се набутват в очите малките изключения...

Николай Марков, Фейсбук 

Adriana Iv Не. Според мен целта е да разделят демокрацията от капитализма по китайски пример. Преди това - да изтребят някъде между четири и седем милиарда човека чрез световен блицкриг, модифицирани ваксини и храни с бонус съставки, от които всеки пети в Англия след броени години ще страда от рак. Турция е чудесен пример. Защо САЩ допуснаха да се случи това, а в добавка и въоръжиха войнствен народ с милиарди (саудити и техните производни) и им дадоха технологично предимство? Логика друга липсва. Това в Европа е поредното дразнене, нарочно предизвиквано. Разцепване на мира чрез провокации от биороботи - както стана в Украйна и в северна Африка с ясното намерение да се разпалят огньове на нестихваща война. Оръжия, органи, наркотици - каквото има да върви търговийката и да се изтребят взаимно хората. Официалната политика на световните кукловоди е към намаляне на световното население - вече ни го обясняват по цял ден. То едни внушения, то не бяха лекции, не беше дразнене, не бяха прокси войни... Вече няма нужда от толкова хора на планетата, защото няма universal basic income за всеки, а повечето са практически безполезен био материал. Бъдещите роби ще са не хора, а машинен интелект (въпрос на време). Целта е малки острови от спокойствие, заобиколени от роботизиран обслужващ персонал.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!