Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Журналистка и активистка на Да, България се изгаври с Ботев: Ако си е стоял вкъщи, щял да е жив и...

Жанина Драгостинова е журналистка, която се изявява и като активист на Да, България. Тя си позволи да се изгаври с Христо Ботев, една от най-големите светини на България. Навръх 2-ри юни, Дена на Ботев и на загиналите за свободата на българското Отечество, тя публикува адски абсурден и нелеп статус по адрес на поета.

Десетки и стотици хора се разгневиха от коментара и. Александър Симов, който е депутат, бе един от хората, които я разкритикуваха.

„Удивително е мракобесието, което може да скове "умнокрасивия" мозък....Типичен пример за това е тази дама, открита от мой ФБ-приятел, видна дабългаристка. Нека не се заблуждаваме - това не е обикновена интелектуална тъпотия, това е целенасочена атака срещу непоклатимите стойности на България. Вече съм убеден.”

В отговор тя му казва, че не членува в Да, България или, в която и да е друга партия. Ето и самият статус, за да му се „насладите“. В случая не е от значение дали е от партия, или от коя партия е. Гаврата с Ботев си е гавра, който и да е нейният автор!

http://spodeli.eu/

Превърнаха България във ферма за производство на глупаци и простаци! Апостоли, дано не видите това!

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!