Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бежанец в Германия: „Да ви с..рем на вашите закони и култура, ще правим с жените ви какво си искаме, вие нямате топки (ВИДЕО)

«Ние… вашите жени, блъскаме ги, бием ги, плюем ги…»

Журналистът Александър Плющев на своя сайт сподели видео, в което тъмнокож мъж разказва за безнаказаността на бежанците, безпомощността на немците и обвинява властите в Германия в слабост.

Според журналиста, материалът му е изпратен от негов приятел в Германия.

Видеото е разпространено в навечерието на изборите за местния парламент чрез месинджър, избягвайки популярните платформи Фейсбук и Youtube, където то вероятно щеше да бъде блокирано.
Случилото се е в събота, в деня за «тишина».

На видеото тъмнокож бежанец се обръща агресивно към зрителите на немски. Изброява многобройните инциденти с участието на бежанци, за които виновните НЕ са били наказани, той заявява за собствената си неуязвимост пред немското законодателство.

«Полицията не може да направи нищо. Тя прави протокол, но ние имаме пари… Наказание? Обратно вкъщи? Не става. Вие дори не знаете откъде сме дошли..», казва бежанецът.

Той се хвали, че получава на месец 328 евро.

Ако «спретнем малко бизнес», ще спечелим повече, отколкото немците, казва той.

Бежанецът заявява още, че няма никакво намерение да си тръгва.

Мъжът твърди, че може да прави какво си иска:

«Ние… вашите жени, блъскаме ги, бием ги, плюем ги».

Според него, в случай на депортация, той може да мине границата и после да се върне обратно и никой няма да го разпознае по отпечатъците по пръстите.

И нито политиците, нито правоохранителните органи, нито обикновените граждани нямат сили да променят ситуацията с бежанците. Хората се оплакват, а политиците само «говорят и говорят», но не правят нищо, защото те са «без топки».

«Да ви серем на вашите закони. Да ви серем на вашата култура. Да ви серем на манталитета. Да ви серем на вашата полиция… Все едно — вие нямате топки. Вашите мъже нямат топки!», заявява тъмнокожият бежанец.

News Front 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!