Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Декларациите на политиците разкриха СКАНДАЛНИ ЦИФРИ от охолния им живот! Минава всички очаквания!

В сайта на парламента излязоха декларациите за конфликт на интереси на депутатите от 44-то НС. Голяма част от народните представители и министрите живеят много на широко, с кредити и лизинги, които обикновен човек няма да си и помисли да вземе, ако не знае, че ще изкарва МНОГО пари!
Започваме от Красен Кралев, който има три кредитни карти с лимит около 20 хиляди лева. Има и ипотечен заем за близо 500 хиляди лева! Колежката му Теменужка Петрова има лизинг за над 27 хиляди лева и кредитна карта с лимит 10 хиляди. На кой обикновен човек ще издадат такава кредитна карта, питам аз!

Томислав Дончев има лизинг за кола от около 23 хиляди. Депутатката Ивелина Василева, която в предния кабинет на Борисов беше министър, има 1000 броя акции от родна банка, както и над 26 000 лева останали задължения по ипотечен кредит. Нейната колежка по депутатство от ГЕРБ Джема Грозданова има кредит за 40 хиляди и лизинг за кола от 28 хиляди лева.

От патриотите също има заможни – Борис Ячев е с кредит за около 27 хиляди ЕВРО. Не можем да пропуснем и депутатите, които участват в разни фирми и НПО-та. Дани Кирилов, който е шеф на правната комисия, притежава 75% от адвокатска кантора. Патриотите Каракачанов и Симеонов имат големи участия във фирми и фондации. Симеонов притежава СКАТ и още седем фирми, които са свързани с нея. Каракачанов участва в две фондации. Явор Нотев е в УС на федерацията по таекуондо.

Нашият любимец Марешки е декларирал, че участва в една фондация, две партии и четири сдружения. Той е поръчител на цели 8 кредита и солидарен длъжник на цели 11. Най-големият заем е 23 милиона лева. Марешки има частен интерес към 133 лица и фирми. Предстои публикуването на декларациите на БСП, които също ще бъдат разгледани!

Източник: spodeli.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!