Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тайнствени руски спътници висят над САЩ! Параноя и невроза тресат щатския генералитет!

По заповед на руския президент Владимир Путин, преди две години и половина, бяха изстреляни в геостационарна орбита три малки спътника от серията „Космос“.
Удивителното е, че изстрелването на първия спътник стана малко след като тогавашният помощник държавен секретар на САЩ Виктория Нюланд насъска украинските бандеровци да започнат кръвопролитния Майдан, който отне живота на много невинни хора и срина крехката демокрация в страната.
Щатското политическо и военно ръководство започна да подготвя Украйна като плацдарм за война с Русия.
Нооо, нещо неясно, непознато и неведомо изведнъж спря укро-щатската вакханалия. И на практика се получи така, че украинските бандюги напълно бездействаха и при събитията в Крим, и при създаването на Донецката и Луганската народни републики.
Какво спря техния свиреп устрем така и досега никой не успя да разбере.
Специалистите обаче са на мнение, че трите малки и с нищо неиздаващи присъствието си в космоса руски спътници, са имали немалка роля в това. Със страховитото си оръжие.
Има и още нещо. От 2014 г. досега Роскосмос не е обелил и дума относно евентуалното предназначение на трите съвсем малки апарата, всеки от които тежи по 90 килограма.
Смешна работа, ще си помисли някой, но специалистите предупреждават да не се избързва в никакъв случай със заключенията. Понеже точно толкова „смешен“ изглеждаше и старичкия СУ-24, който се приближи до гордостта на американския флот –  есминеца „Доналд Кук“ и  броени секунди след това мощният кораб онемя, оглуша и ослепя, превръщайки се в куп безполезно желязо, което дори не можеше да се движи, за да избяга от полесражението.
Ню Йоркското списание „The Daily Beast“  цитира   изявления  на представители от Съюза на американските учени, които отдавна наблюдават поведението на въпросните руски спътници от серията „Космос“ и те  съобщават изключително любопитни неща.
В продължение на повече от  две години спътниците не са проявили и най-малка активност. И изведнъж, съвсем неочаквано, само преди месец и трите спътника са се раздвижили и са показали изключителни способности за придвижване и маневриране в космическото пространство, ако се вземе предвид почти липсващото им тегло от по 90 кг. Всъщност това е теглото на един по-масивен човек.

При такова тегло спътниците не биха могли да носят някой от познатите видове космически двигатели.  Дори от тези, които са предназначени само за маневриране. Защото инсталирането на  такива двигатели на който и да било спътник забележимо ще увеличи теглото му и то в никакъв случай няма да е от порядъка на 90 кг.
Това навежда американските учени на твърде неутешителната мисъл, че въпросните руски спътници са снабдени с технология за придвижване и маневриране, която е напълно непозната на съвременната научна практика.
Тогава какво пречи на тези спътници да носят някакво ново, непознато и загадъчно руско супероръжие, с което са уплашили щатските военни до такава степен, че те са останали като парализирани, без да могат да преценят какви действия за неутрализиране на евентуалната заплаха да предприемат.
Независимият експерт Анатолий Зак, познаващ в детайли руските космически кораби не скрива своята увереност, че подобни спътници може да бъдат използвани без проблем и в сферата на военното дело. Той е на мнение, че тези спътници са снабдени с някакво оръжие от типа на лазерите. Или което е по-страшно – от типа на протонното или неутронно оръжие.
Във всеки случай неизвестността по отношение на руските спътници и фактът, че те висят точно над територията на САЩ, поражда истинска параноя и страхова невроза у американския генералитет.
И още нещо. Май отдавна е време любителите на войната в САЩ да разберат, че славянската цивилизация, чиито център е Русия, е много по-мощна и иновативна от Западната. И трябва веднъж завинаги да спрат да дразнят руския МЕЧОК.
Защото иначе ще научат някои военни новости по трудния начин.

Източник: Иво Македонски,  Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!