Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гордо неадекватни? Общинар се дегизира като Хитлер, зам.-кмет като Сталин – мисловен процес ???, подигравка с жертвите със сигурност!

На фона на отстранените заради нацистки снимки зам.-министър и висш държавен чиновник, фигури на Адолф Хитлер и Йосиф Сталин предизвикаха напрежение на габровския карнавал.

В образа на съветския диктатор се преобрази зам.-кметът на община Габрово арх. Николай Миразчиев, а Хитлер бе представен от чиновник в общинската администрация. "Няма нищо смешно в това да се облечеш като Хитлер и Сталин, сатрапите на 20 век. Ако Чарли Чаплин ги е пародирал във "Великият диктатор", то в шествие на габровския Карнавал изглежда гротескно, пошло и плашещо. В двата образа няма нищо смешно и не намирам дори и най малката причина, някой да бъде маскиран като тях", коментира лидерът на БСП в Габрово Кристина Сидорова, цитирана от „Дума“.

Из улиците на града шестваха образите на Кадафи, семейство Обама, Фидел Кастро, Наполеон и др. Жената на министър Томислав Дончев се превъплъти в Мелания Тръмп. Фигура на президента Румен Радев също бе на парада.

Шоуменът Слави Трифонов и главният прокурор Сотир Цацаров пък бяха качени на макет на крайцера "Аврора", върху който пише "100 години Аврора, 100 години комунизъм". Отстрани бяха лепнати ликовете на Путин, Сталин и Ленин. Под "чинията" от Бузлуджа имаше надпис "Третата най-зловеща сграда в света".

http://epicenter.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!