Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Зам.-министър предлага: При мозъчна смърт изключват системите, ако близките не дарят органите

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Сатанисти

Баба Ванга: ...Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!...

Незабавно изключване на животоподдържащите системи, ако близките на пациент в мозъчна смърт откажат да дарят органите му. Такава идея лансира новият заместник-министър на здравеопазването д-р Мирослав Ненков.

Предложението вече предизвика доста спорове заради поставянето на такъв ултиматум, съобщава Нова телевизия. Според Ненков практиката е популярна в цяла Европа, но у нас не ерегламентирана със закон. Затова и страната ни била на последното място по съгласие за донорство.

Против идеята обаче се обявиха от пациентските организации. В писмо до медиите те определиха евентуалната промяна в закона като „изнудване на близките на пациентите, изпаднали в мозъчна смърт".

http://epicenter.bg

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Продължаващото и днес преследване на Фалун Гонг от ККП

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Ужасяваща тайна в Китай

Скритият Холокост

САЩ: Изпълнителната комисия на Конгреса за Китай обсъжда престъпленията с органи

Китайский военный врач рассказал о торговле органами в госпиталях

Два филма, които Китай отчаяно се опитва да скрие

Organ Harvesting: The Abuse Continues

‘Slow Motion Genocide’ Subject of New Report on Organ Harvesting in China

Human Rights Lawyers Urge Australian Parliament to Condemn Chinese Organ Harvesting

Australia: Falun Gong Practitioners Appeal to Stop Organ Harvesting

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!