Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Русия трябва да се изолира от идващата от запад епидемия, разрушаваща нравствеността и семейството

Оланд: «Легализирахме гей браковете във Франция, а това си е победа»... над демогравския растеж

Ювеналната юстиция разрушава социалните норми и създава «антиживот», заяви детският психолог, директор на Института за демографска безопасност И.Я. Медведева, на III-я конгрес «Родителска Всеруска Съпротива».

Тя подчерта, че глобалисткият проект създава не само единно политическо, географско и икономическо пространство, но и разрушава най-важните социални норми.

Сред тях са: пропаганда и насаждане на еднополови отношения, разрушаване на традиционното семейство, всеобщ стремеж към «успех» и «конкурентност.

«Днешните деца много ги невротизира акцентът върху успеха».

На въпроса на кореспондента, кои сили са заинтересовани за разрушаване на семейството, Медведева подчерта, че това е в интерес на създаващата се глобална държава, на която децата са нужни «за най-различни цели, но никога, за нещо положително». 

По мнението на психоложката, Русия трябва, колкото може по-скоро, да се изолира от тази епидемия на «антиживот», бушуваща сега на Запад, да възстанови изгубения си нравствен, културен и духовен имунитет, и после да влезе в открит бой с глобализма.

И «тогава Русия ще стане ковчег на спасението за всички нормални хора, каквито на Запад има много», подчерта И.Я.Медведева…. 

Ирина Медведева, logo Slovo
Превод, Григор Симов 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!