Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нелегалните имигранти са заплаха за националната ни сигурност! Готови ли сте? Евроатлантическите ценности ИДВАТ...

Готови ли сте? Евроатлантическите ценности ИДВАТ и няма да си тръгнат!

Управляващите нищожества и продажните медии най-нагло и престъпно лъжат, че в България влизали "бежанци"! Няма такова нещо. Съгласно международните правила и договорености, със статут на бежанци се ползват само хора ОТ СЪСЕДНА СТРАНА, КОИТО БЯГАТ ОТ ВОЙНА ИЛИ ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ. Първо, в нито една съседна на България страна няма официална война. Второ, влизащите нелегални имигранти и джихадистка папалач в повечето случаи не са сирийци, а африканци, иракчани, араби и афганистанци идващи от далечни страни. Те се движат по строго установени канали, координирани и насочвани от външни сили (най вече специалните служби на САЩ). Висок процент от тях са без никакви документи, което е 100%-ва гаранция, че не могат да бъдат идентифицирани. Същевременно уж бягайки, не са си загубили освен документите, също така и дебитните карти и парите в брой (валута, обикновено евро и долари), модерните смартфони и скъпи лични вещи (злато, бижута, часовници и др.).

ЗАГУБЕНИ СА ЕДИНСТВЕНО ДОКУМЕНТИТЕ ЗА САМОЛИЧНОСТ!?! Не на последно място прави впечатление, че т.нар. "бежанци" са предимно млади мъже на възраст между 18 и 30 години, без да са придружавани от деца, семейства и жени!?! При някои военната подготовка, която са получили личи и с просто око, дори са облечени и с маскировъчни униформи, които не са имали време да подменят.

По данни на западни специални служби за изминалата година в ЕС с "бежанската вълна" са успели да влязат и да проникнат не по-малко от 5000 джихадисти, ислямисти и терористи. Според мен цифрата е поне двойно или четворно по-голяма, ЗАЩОТО ЗА ЕДНА ГОДИНА В ЕС СА ВЛЕЗЛИ НАД 1 000 000 ДУШИ НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ!

Освен терористичните актове в Западна Европа, бяха засечени също добре организирани опити за крупна контрабанда на оръжие маскирано като "помощи за имигрантите". Оръжие беше открито и в някои действащи в Германия джамии. Освен това в самата Германия се оказа, че полицията няма данни за местопребиваването на огромен брой влезли в страната нелегални имигранти (спомена се цифрата 50 000 души), които се придвижват необеспокоявани вече вътре в целия ЕС. 
И евробюрократите (обслужващи интересите на САЩ и Англия и най-вече на задкулисието) и тукашните колаборационисти извършват в момента ужасни престъпления срещу българската нация и сигурността на държавата ни, за което трябва да бъдат съдени!!!.......

http://doktora757.blog.bg/politika/2016/10/28/nelegalnite-imigranti-sa-zaplaha-za-nacionalnata-ni-sigurnos.1485549 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!