Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Средновековен Франкенщайн СМЪКНА 18 милиарда лева от МИЗЕРСТВАЩА България! Вижте кое е ЧУДОВИЩЕТО! Истината ще ви РАЗТЪРСИ!

Потърпевши, заедно с омбудсмана на републиката, тръгват на бой с частници, които противно на всякаква логика са овластени от ГЕРБ с държавни правомощия.

Скоро на бой с тях ще тръгне и НАРОДЪТ. Защото НЕ СЕ ТЪРПИ такова ИЗВРАЩЕНИЕ на всякакви човешки и Божии норми, при които един ЕДИНСТВЕН човек, наречен частен съдебен изпълнител/ЧСИ/, да е и СЪДЕБЕН ЗАСЕДАТЕЛ, който преценява дали си виновен…Да е и СЪДИЯ, който произнася присъдата… И накрая да е ИЗПЪЛНИТЕЛ на произнесената от него присъда.

Но това не е всичко. След произнасяне на присъдата ЧСИ-то прибира 20 пъти повече пари, отколкото дължиш или те изгонва на улицата и продава имуществото ти.

И още нещо. НИКЪДЕ по света няма ЧАСТНИ СЪДИИ. Такова животно като частен съдия има само в България. УРОДСКИЯТ капитализъм в нашата страна роди ужасни ЧУДОВИЩА като мутрите, колекторските фирми, частните съдии и тям подобни ФРАНКЕНЩАЙНОВСКИ ИЗРОДИ.

И това МАРОДЕРСТВО се върши в момент, когато оголелият и унизен народ на България преминава през най-тежката икономическа криза за цялата история на своето съществуване.

Да не говорим, че закон, който позволява на един човек да е и ПОЛИЦАЙ, и СЪДИЯ, и ПАЛАЧ е МЕРЗЪК и безскрупулен закон, създаден от не за хора от 21 век, а за неандерталци.

Освен, че законът за частните съдебни изпълнители е НЕЧОВЕШКИ и продиктуван от някой БОЛЕН мозък в момент на ДЕЛИРИУМ, той е и НЕЗАКОНЕН. В него с просто око се установява КОНФЛИКТ на ИНТЕРЕСИ.

Защото когато една личност, КАТО в СРЕДНОВЕКОВИЕТО, е съдия, и палач, и събирач на данъци, то няма как да не бръкне в кацата с меда и да не използва и извърта, и без това АНТИНАРОДНИЯ закон, в своя полза.

Тоест ЧСИ-то използва всяка завъртулка и вратичка на закона, която изобщо не е позната на обикновените и при това бедни хора, за да ги ограби до голо и да ги изхвърли на улицата.

Затова ПЛЯЧКАТА на ХИЕНИТЕ, наречени частни съдебни изпълнители, не са богатите и силните на деня. ПЛЯЧКАТА са бедните, мизерстващи и малоимотни хора, които се чудят как да свържат двата края, за да осигурят малко хляб за децата си или лекарства за болните си родители.

И после се питаме защо има толкова клошари? Ами защото така наречените частни съдебни изпълнители скоро ще превърнат цяла България в едно огромно КЛОШАРСКО и циганско ГЕТО.

Да не говорим, че ЧСИ стават само неуспели адвокати и пишман юристи, които при това са абсолютно безскрупулни циници, лишени от всякакъв морал. Защото ако човек има морал, няма никога да стане частен кожодер на оголелия и обосял от безкрайните „преходи“ български гражданин.

Нещо повече. С тази антинародна „институция“, политиците ни връщат повече от 100 години назад, във времето на Елин Пелиновия Андрешко, който оставил съдия-изпълнителя в блатото.

С тази разлика, че сегашните частни съдии са много по-зловещи от едновремешните съдии-изпълнители. И то по простата причина, че дори преди 100 години, в уж дивия, Бай Ганьовски капитализъм, политиците са имали много повече човещина и са направили съдия-изпълнителя ДЪРЖАВЕН ЧИНОВНИК. Тоест, човек, който не граби за своя джоб.

А ЧСИ-тата днес, в „просветена“ и „демократична“ България, не са държавни служители. Те са частници, които служат само на собствения си джоб. Затова се наричат Частни съдебни изпълнители.

Но за да не се правят повече такива „закони“, трябва само едно нещо. Да се оттървем час по-скоро от кожодерската мафия на продажните политици. Няма друго спасение.

Автор Иво Македонски Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!