Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Марин Льо Пен ГНЕВНО: ЕС е ТОТАЛИТАРЕН съюз! Брюксел е новият ТИРАНИН на Европа!

Лидерът на френския „Национален фронт“ и кандидат за президент на Франция, Марин Льо Пен, заяви в интервю за радио Европа 1, че ОСНОВНИЯТ проблем на ЕС е фактът, че той на практика се е превърнал в ТОТАЛИТАРЕН съюз.
И наистина, още с влизането си в така наречения Европейски съюз, всички Източноевропейски държави бяха подложени на огромен натиск.
И то в посока към пълно пренебрегване на своите национални интереси. Заради „изпълнението“ на някакви мъгляви уж „общи“ решения на Евросъюза, които трябвало да демонстрират неговата сила.
Само че в хода на изпълнението на тези „решения“, които вземаха не държавите-членки, а Европейската комисия, се увеличаваше силата единствено на Германия.
Точно затова ранният Доналд Тръмп, когато все още бе в предизборна кампания и искаше да се хареса на американските избиратели каза много истини. И една от тях беше, че „гледа Европейския съюз, но вижда само интересите на Германия“.
С други думи, всички държави от Евросъюза изпълняваха заповедите на Германия. Така ни наложиха да унищожим армията и въоръженията си. Да обявим санкции на Русия и на практика да прекратим търговското си сътрудничество с огромната братска славянска страна. Което донесе ужасяващи загуби, но само за нашата родина, чиято икономика окончателно рухна.
По същия начин ни заповядаха да приемаме мюсюлмански джихадисти, наричащи себе си „бежанци“. Можем да изброяваме още много такива „заповеди“.
Но истината е, че по-голям тоталитаризъм от това едва ли е имало в най-новата „демократична“ история на Европейския континент.
Всъщност под формата на така наречената „европейска интеграция“, Източноевропейските страни бяха превърнати в колонии на Германия. Както и на целокупния Запад.

Оказа се, че новите ШЕРИФИ от Вашингтон и Брюксел са много по-страшни и безцеремонни спрямо страните, които имаха глупостта да влязат в ЕС, отколкото каквато и да било диктатура или робство.
Но от диктата на Вашингтон и Брюксел страдаха не само Източноевропейските страни. Този безмилостен диктат, в чиято основа бяха икономическите и политически интереси на Уолстрийтовските банкстери и Транснационалните корпорации в съвсем кратко време се разпростря и върху „старите“ страни-членки.
Така Мега корпорациите започнаха да унищожават Гърция, Италия, Испания, Португалия. Посегнаха дори на Франция, подпомагани от своето протеже Франсоа Оланд.
Ето защо Марин Льо Пен и почти половината от френския народ се обявиха против този Европейски съюз, който унищожава държавите.
Лидерът на френския Национален фронт заяви в прав текст, че на Европа е нужна съвсем друга форма на взаимноизгодно сътрудничество. В своите предизборни послания тя се обяви за създаване на Европейски алианс, който ще позволи на държавите да си сътрудничат само в сферита на техните икономически и политически интереси.
Така Марин Льо Пен защитава днес идеята на големия френски президент Шарл де Гол, който мечтаеше за „Европа на отечествата“.
Тази идея, обаче, може да се осъществи само ако президентите и премиерите на европейските страни смело и твърдо отстояват интересите на своите народи.
Като Марин Льо Пен. Иначе Европа ще си остане робиня на Западния глобализъм.

Източник: Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!