Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СКАНДАЛ! THE SUN: Юнкер се появи пиян на среща за кипърския проблем в Женева, непрекъснато се блъскал в хора и мебели! ВИДЕО

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер се е появил във видимо нетрезво състояние на 4 май на среща посветена на кипърския проблем в Женева.

По време на събитието Юнкер непрекъснато се е блъскал в хора и мебели и се е държал доста фриволно с помощните си, съобщава британското издание The Sun.

„Юнкер очевидно беше пиян и всички около него се чувстваха неловко”, съобщава дипломатически източник, цитиран от таблоида.

„Беше ясно, че Юнкер много хубаво се е налял”, разказал източникът на вестника.

Докато редица високопоставени дипломати от цял свят са обсъждали в швейцарския град обединението на разделения от над 40 години между гърци и турци Кипър, при тях е влязъл ръководителят на органа на изпълнителната власт на 28-те.

„Той е бил много пиян, блъскаше се в хората и мебелите и говореше превъзбудено и завалено. Определено приповдигнатото му настроени се дължеше на употреба с алкохол“, коментира лондонският таблоид.

Това не е първият път, когато председателят на Европейската Комисия се появява подпийнал.

Най-запаметяващото видео с „веселия” Юнкер се появи преди две години, на което се вижда при посрещането на политици от световен ранг ги целува и пощипвал. ВИЖ ВИДЕОТО ТУК:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!